MALAZGİRT Haber Girişi : 12 Temmuz 2023 09:56

Kaymakam Bayram Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Kaymakam Bayram Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti
Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Malazgirt İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.

 

Malazgirt Kümbet Camisi imam Fetullah Koçu’nun hocalığında yaz kuran kursuna giden öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Göksu Bayram, öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilerin okuduğu Kur-anı Kerimi dinledi.

 

Yaz kuran kursları hakkında imam Fetullah Koçu’dan bilgi alan Kaymakam Bayram, öğrencilere iyi dersler dileğinde bulunarak, Peygamber efendimizin hadisi olan “Sizin En Hayırlınız, Kur’an’ı Öğrenen ve Öğretendir” dedi.

 

Daha sonra Murat Mahallesinde kendi imkânlarıyla kuran kursu açan 80 yaşındaki Hacı Refik Aldırmaz’ın yaptırdığı 4-6 yaş kuran kursunda eğitim gören minik öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Bayram, minikler ile yakından ilgilendi, öğrencilerin hazırladığı selamla şiirini dinledi

 

Kaymakam Bayram, ilçe genelinde yaz Kur'an kurslarındaki doluluk oranının çok güzel olduğunu, öğrencilerin heyecanı ve gayretlerinin gözlerine yansıdığını ve bundan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Bayram, 80 yaşında kuran kursu ve cami yaptıran hayırsever Hacı Refik Aldırmaz’a teşekkür etti.

 

Resmi İlanlar