MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Ağustos 2023 17:17

Kaymakam Bayram: Malazgirt Zafer’imizin 952. Yıldönümü kutlu olsun

Kaymakam Bayram: Malazgirt Zafer’imizin 952. Yıldönümü kutlu olsun
​​​​​​​Muş’un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Malazgirt Zaferi’nin 952. yıldönümü etkinlikleri ve kutlama töreni münasebetiyle yaptığı açıklamada: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmaz üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.

ALPARSLAN DİYARI- ​​​​Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram yaptığı teşekkür mesajda:”Anadolu kapılarının tüm Türklere ve İslam âlemine açıldığı 26 Ağustos 1071’de Sultan Alparslan komutasındaki Türk ordusunun kendisinden sayıca ve silah gücü bakımından üstün olan Bizans ordusunu destansı bir şekilde mağlup ettiği şanlı zaferin 952. yıldönümü etkinliklerini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile coşku içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadık.  Bu yıl da büyük coşku içinde kutladığımız Malazgirt Zaferi’nin 952. yıldönümü etkinliklerine teşrifleriyle bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmaz üzere yurt içinden ve yurt dışından teveccüh gösterip katılan Devletimiz Erkanı’na, Tarihi Milli Park alanında gelecek misafirlerimizin rahatı ve güvenliği için gecesini gündüzüne katıp çalışan mesai arkadaşlarıma ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 952. yıldönümü kutlama etkinliklerine Türkiye’nin dört bir yanından ilçemize gelerek etkinliklere ve törene katılan binlerce vatandaşlarımıza, yoğun katılım sağlayan Malazgirtli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür eder, saygı ve şükranlarımı sunarım.”

 

 “SULTAN ALPARSLAN VE KUTLU ASKERLERİNİ, AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”

 

Kaymakam Bayram,” Anadolu’da tarihimizin referans noktası olarak kabul edilen Malazgirt Zaferinden bu güne, bin yıldır süre gelen birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, geleceğe hep birlikte yürüdüğünün ve yürüyeceğinin mesajının en güzel şekilde verildiğine inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bizlere bu toprakların kapılarını açan Sultan Alparslan ve kutlu askerlerini ve tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm halkımızın Malazgirt Zaferi’ni kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar