MALAZGİRT Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 11:48

Kaymakam Bayram Malazgirt Devlet Hastanesini ziyaret etti

Kaymakam Bayram Malazgirt Devlet Hastanesini ziyaret etti
Malazgirt'te sağlık hizmetleri, modern imkanlarla donatılmış yeni devlet hastanesi binasında sunulmaya başlandı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, hizmete açılan yeni hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve hastanenin birimleri hakkında detaylı bilgi aldı.

 

 

Kaymakam Bayram’a ziyaretinde, Hastane Müdürü Sırrı Şahin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yunus Demirbaş ve yüklenici firma yetkilisi eşlik etti. Heyet, hastanenin laboratuvar, röntgen, doktor odaları, poliklinikler ve acil servis bölümlerini dolaşarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Kaymakam Göksu Bayram, hastanenin Malazgirt halkı için önemli bir yatırım olduğunu vurgulayarak, "Yeni hastanemiz, modern tıbbi cihazlarla donatılmış, ferah ve geniş bir yapıya sahip. Burada sunulacak sağlık hizmetlerinin, ilçemizin sağlık standartlarını yükselteceğine inanıyorum. Malazgirt’e hayırlı olsun" dedi.

 

 

Yeni binasında sağlık hizmetlerine başlayan Malazgirt Devlet Hastanesi, bölge halkına daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyor. Kaymakam Bayram, hastanenin Malazgirt için önemli bir gelişme olduğunu belirterek, hastane personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar