EĞİTİM Haber Girişi : 06 Haziran 2024 09:12

Kaymakam Bayram lise öğrencilerini ziyaret etti

Kaymakam Bayram lise öğrencilerini ziyaret etti
Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, İlçenin tek sağlık Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, sınavlara hazırlan öğrenciler ile sohbet etti.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul Müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgiler aldı.

 

İlçenin tek Sağlık Liseni gezen Kaymakam Bayram, okulun gelen durumu hakkında bilgiler alırken, kütüphaneyi çok beğendiğini belirterek okul idarecilerine teşekkür etti.

 


Kaymakam Bayram, Sağlık Lisesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) girecek öğrencilerin genel durumları hakkında bilgiler alırken, okulda eğitim gören 9. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek,  görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Öğrencilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Bayram, öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

 

 

Sağlık lisesinde okuyan öğrenciler ise İlçe Kaymakamına okulun genel durumu, pansiyon ve yemek konularında bir eksikliklerinin olmadığı belirterek, okul yönetimine teşekkür ettiler.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar