SPOR Haber Girişi : 16 Ağustos 2024 12:00

Kartepe kampı başarıyla sürüyor: İncedal'dan takıma övgüler

Kartepe kampı başarıyla sürüyor: İncedal'dan takıma övgüler
Muş Spor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, takımın kamp süreci ve hazırlık maçları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI-Takımının performansından memnun olduğunu ifade eden İncedal, son birkaç yeni transferle birlikte istenilen seviyeye ulaşacaklarını belirtti.

 

 

 

 

KAMP DÖNEMİ BAŞARIYLA DEVAM EDİYOR

 

Kocaeli Kartepe Spor Tesisleri'nde yoğun bir kamp dönemi geçiren Muş Spor, teknik direktör Yavuz İncedal yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Geride kalan 9 günlük kamp sürecinde futbolcuların gösterdiği azim ve istekten son derece memnun olduğunu ifade eden İncedal, "Futbolcularımız çok arzulu ve istekli. Çalışmalarımız son derece pozitif yönde ilerliyor" dedi.

 

 

HAZIRLIK MAÇLARIYLA TAKIM GÜÇLENİYOR

 

İncedal, ilk hazırlık maçında ikinci yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtmaya başladıklarını ve bunun takımın olumlu gelişimi açısından iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi. Balıkesir Spor ile oynayacakları ikinci hazırlık maçı öncesinde, takımın olumlu sinyaller verdiğini vurguladı. Ayrıca, 20 Ağustos’ta Konya ile bir hazırlık maçı daha yapacaklarını açıkladı.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Muş Spor kadrosunu güçlendirme çalışmalarına da hızla devam ediyor. Yavuz İncedal, iki yeni futbolcunun takıma katıldığını ve sol bek transferi için arayışlarının sürdüğünü belirtti. Takımın eksik bölgelerini tamamlamak adına titizlikle çalıştıklarını ifade eden İncedal, yeni transferlerle takımın daha da güçleneceğini söyledi.

 

BAŞKAN FATİH CENGİZ VE YÖNETİME TEŞEKKÜR

 

Kocaeli Kartepe Spor Tesisleri'nin kamp için mükemmel bir yer olduğunu söyleyen İncedal, bu imkanı sağlayan Muş Spor Kulüp Başkanı Fatih Cengiz ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. İncedal, "Başkanımız ve yönetimimiz sayesinde böylesine güzel bir ortamda kamp yapıyoruz. Sağlanan imkanlar ve verilen destek, takımın başarısında büyük rol oynuyor. Emek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

HABER METİN BOZKURT

Resmi İlanlar