SPOR Haber Girişi : 01 Kasım 2023 06:00

Kadın Milli futbol takımı tarih yazdı

Kadın Milli futbol takımı tarih yazdı
UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup'taki dördüncü maçında Lüksemburg'u 1-0 mağlup eden A Milli Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, "Bugün kadın futbolu adına bir tarih yazıldı." dedi.

ALPARSLAN DİYARI-Kıragası, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kadın futbolu adına çok kıymetli bir gün yaşandığını söyledi.

 

Futbolcularını galibiyetten dolayı kutlayan Kıragası, "Bugün kadın futbolu adına bir tarih yazıldı. Son 2 maçımız kala B Ligi'ne çıkmış olmaktan dolayı son derece onurlu ve gururluyuz. Cumhuriyet Bayramı'ndan sonraki ilk maçı oynamak, oynadıktan sonra da B Ligi'ne çıkmış olmanın vermiş olduğu gururu yaşıyorum. Nice güzel zaferlere diyorum." şeklinde konuştu.


Grupta kalan 2 maçı da kazanmak istediklerine işaret eden Kıragası, "Bizim bu turnuvadan önceki düsturumuz şuydu, altıda 6 yapacağız. Namağlup B Ligi'ne çıkacağız, gol yemeyeceğiz. 4'üncü maçımız geride kaldı ve gol yemedik, dördünü de kazandık. Son 2 maçımızda da hiç disiplinimizi bozmadan aynı şekilde ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

 

HABER MERKEZİ
 

Resmi İlanlar