GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 21:07

Jandarma uzman çavuşlara kadro var mı, 2023'te uzman çavuşlara kadro çıkacak mı?

Jandarma uzman çavuşlara kadro var mı, 2023'te uzman çavuşlara kadro çıkacak mı?
Uzman çavuşların özlük haklarının iyileştirilmesi ve mesleki güvence adına kadro talepleriyle ilgili olarak son gelişmeler yakından izleniyor.

ALPARSLAN DİYARI-Peki, Jandarma uzman çavuşlara kadro var mı, 2023'te uzman çavuşlara kadro çıkacak mı? İşte detaylar...

 

Son olarak eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzman çavuşlara kadro talepleri konusunda son gelişmeleri paylaşmıştı. Katıldığı canlı yayınında yaptığı konuşmada, jandarma teşkilatı bünyesinde görev yapan uzman çavuşların kadro talepleri üzerinde çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki dönemde Meclis'te bu konunun ele alınacağını belirtmişti.

 

Jandarma uzman çavuşlarının kadro taleplerine ilişkin net bir tarih verilmese de, çalışmaların sürdüğü ve ilerleyen dönemde bu konunun Meclis gündemine getirileceği ifade edilmişti.

 

 

2023'te uzman çavuşlara kadro çıkacak mı?

Uzman çavuşlara kadro çıkacak mı? Uzun süredir özlük haklarında iyileştirme bekleyen ve mesleki güvence talepleri olan jandarma uzman çavuşlarının kadro taleplerine ilişkin son açıklama, Süleyman Soylu tarafından yapılmıştı.

 

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapan uzman çavuşlar için kadro konusu üzerinde çalışmaların devam ettiği ve bu konunun önümüzdeki dönemde Meclis gündemine getirileceği belirtilmişti. Bu nedenle, jandarma uzman çavuşlarının kadro talebinin ne zaman sonuçlanacağına dair net bir tarih verilmemiş durumda.

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar