YAŞAM Haber Girişi : 08 Temmuz 2023 17:58

izlenme sürelerine göre Netflix'teki popüler filmler

izlenme sürelerine göre Netflix'teki popüler filmler

İşte izlenme sürelerine göre Netflix'teki popüler filmler

 

Netflix izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 film listesini yayımladı. Bu sıralada ise şaşırtıcı filmler ilk sırada yer alıyor. İşte Netflix'te geçtiğimiz hafta tercih edilen eserler...

10 NUMARA - MERVE KÜLT

 

Merve, moda düşkünü, özgün ruhlu genç bir kadındır. Bir gün evinden çıkarılma durumuyla karşı karşıya kalan Merve'nin para bulması gerekir. Bu durum üzerine Merve, paza kazanma umuduyla bir flört uygulaması geliştirir. Ama çekici patronunun onunla ilgili bambaşka planları vardır.

 

   9 NUMARA - EXTRACTİON

 

Extraction 2020 yapımı Amerikan aksiyon gerilim filmidir. Yönetmenliğini Sam Hargrave yapmış, senaryo Joe Russo tarafından hazırlanmıştır. Bir uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş'e gönderilen bir paralı askerin hikâyesini anlatıyor. Film 24 Nisan 2020'de Netflix tarafından yayınlandı. 2023'ün en iddialı aksiyon filmlerinden biri olan 'Extraction 2', kısa sürede Netflix'in en çok izlenenler yapımları arasına girmeyi başardı. Chris Hemsworth'ün başrolde olduğu 'Extraction 2' filmini izleyenlerden ilk tepkiler de gecikmedi.

 

8 NUMARA - ZAMANDA TUTSAK

 

M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği Old, tropik bir tatil yapan ve tenha olduğunu düşünerek gittikleri plajın bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu ve tüm hayatlarını bir güne indirgediğini fark eden bir aileyi konu alıyor.

 

   7 NUMARA - PENCEREMDEN ARAMIZDAKİ DENİZ

Bir yıl boyunca ilişkilerini uzun mesafeli yürüten Raquel ve Ares, bir sahil gezisinde buluşur. Acaba aşkları, yeni flörtlerin ve güvensizliklerin üstesinden gelebilecek mi? Film severlerin şimdiden ilgisini çekiyor.

 

   6 NUMARA - VUR KAÇ

 

İzleyicilerin ortalamanın üstünde gördüğü bu film kapak resmiyle çok konuşuldu. Konusunda ise son bir iş yapmaya zorlanan ıslah olmuş bir suçlu, onu sırtından bıçaklayan patronlarını alt etmek ve ailesini korumak için şiddet dolu geçmişine başvurmak zorundadır.

5 NUMARA - RUN RRABBİT UN

 

Bir saat kırk dakika olan film izleyicileri büyülüyor. Run Rabbit Run, kadın doğum uzmanı olan bir kadının hikayesini konu ediyor. Doktor olan Sarah, yaşama döngüsü anlayışına bağlı olan bir kadındır. Doğar, yaşar ve ölürsünüz, hepsi bu. Ancak kızı Mia’nın gün geçtikçe tuhaf davranışlar sergilemesi, Sarah’ın inançlarını sorgulayıp, geçmişinden gelen hayaletle yüzleşmesine neden olur.

 

4 NUMARA - İLLEGAL HAYATLAR

 

İllegal Hayatlar, kaçak kumarhane işletmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mahsun, kaçak bir kumarhane işletmektedir. Bu nedenle de polis baskınlarıyla baş etmekte bir hayli zorlanır.

 

3 NUMARA - EXTRACTİON 2

 

Extraction 2, zorlu bir görevle karşı karşıya olan paralı asker Tyler Rake'in hikayesini konu ediyor. Yaşadıklarından sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalan özel eğitimli paralı asker Tyler Rake, tehlikeli yeni bir görev için geri döner.

 

  

2 NUMARA - SEN İNANDIR

 

Torunlarının evlenmesini isteyen iki işgüzar büyükanne, bu amaçla onlar için sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlar. Durumdan bihaber olan iki genç karşılaştıklarında, çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.

 

1 NUMARA - KUTSAL DAMACANA 4

 

Kutsal Damacana 4, Dracoola'nın devam filmi olan Kutsal Damanaca 4'te, yanlışlıkla papaz okuluna giren Fikret'in kahkaha dolu hikayesi anlatılıyor. Yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda olaylardan uzak duramayan Fikret, kendisini hiç beklemediği bir konumda buluyor.

 

 

  

Resmi İlanlar