MUŞ Haber Girişi : 09 Mart 2024 11:42

İYİ Partili Başkan adayından Alparslandiyari.com’a ziyaret

İYİ Partili Başkan adayından Alparslandiyari.com’a ziyaret
İYİ Parti Muş Belediye Başkan adayı Şerafettin Yatci, www.alparslandiyari.com’u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

ALPARSLAN DİYARI- İYİ Parti Muş Belediye Başkan adayı Şerafettin Yatci, Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinden oluşan heyet, Muş’ta faaliyet gösteren Muş’un en büyük yayın organı www.alparslandiyari.com’u ziyaret etti. İYİ Parti heyetini Alparslandiyari.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emrullah Özbey ağırladı. Ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu kaydeden İYİ Parti Muş Belediye Başkan adayı Şerafettin Yatci, seçime kısa bir zaman kaldığını ifade ederek, çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. 

 

 

 

 

 

Yerel seçimlerde İYİ Partinin ittifak kurmamasını olumlu baktıklarını belirten Yatci, “İYİ Parti’nin kimseyi seçim kazandırma yada kaybettirme durumu yok; sonuçta resmi olarak kurulmuş bir parti ne genel de ne de Muş özelinde yerelde iktidar değil. Bu yerel seçimlerinde ilimizde çok aday var. Bence seçimler 2019 yerel seçimlerdeki gibi kıran kırana geçecek. Bizde bu yarışın içinde olacağız. Şuan sahada çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızda karşılığımız var ve bunu görüyoruz. Kazanmak için çalışacağız. Ve kazanacağımıza da inanıyoruz.” dedi.

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

 

 

Resmi İlanlar