GÜNDEM Haber Girişi : 29 Temmuz 2022 19:23

İYİ Parti Muş Teşkilatı dört koldan çalışıyor

İYİ Parti Muş Teşkilatı dört koldan çalışıyor

İYİ Parti Muş Teşkilatı dört koldan çalışıyor

Seçim çalışmalarına ağırlık veren Muş İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatları seçim çalışmalarına dört koldan ağırlık vermeye devam ediyor.

Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş, seçim çalışmaları kapsamında beraberinde İYİ Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık ve İYİ Parti Malazgirt İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel ile Muş’ta seçim çalışmaları kapsamında parti başkanlarını ziyaret ettiler.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatları doğrultusunda hareket eden İYİ Parti Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş ve beraberindeki heyetin ilk durağı Muş CHP İl Başkanı İsmail Adanur ve ilçe teşkilatı oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş CHP İl Başkanı İsmail Adanur, Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş, İYİ Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık ve İYİ Parti Malazgirt İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İYİ Parti Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş ve beraberindeki heyet daha sonra DEVA Partisi ile Başkanı Süleyman Gürtürk ve il yönetimi parti binalarında ziyaret ettiler.

DEVA Partisi ile Başkanı Süleyman Gürtürk’te Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş CHP İl Başkanı İsmail Adanur, Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş, İYİ Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık ve İYİ Parti Malazgirt İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Son olarak Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Muşlu işadamı Namık Ergün’ü ziyaret eden İYİ Parti Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlerinin amaçlarına değinerek, amaçlarının birlik beraberlik içinde omuz omuza iktidara yürümek olduğunu dile getirdiler.

 

 

Resmi İlanlar