MALAZGİRT Haber Girişi : 07 Nisan 2024 10:52

İşte Malazgirt ilçesinin ve bu bölgenin yeni elit mekânı! Açılışına saatler kaldı!

İşte Malazgirt ilçesinin ve bu bölgenin yeni elit mekânı! Açılışına saatler kaldı!
Malazgirt hastane yolu Aras kargo karşısında iki genç girişimci arkadaşın birlikte açtığı bu yeni mekân ilçemizi bu bölgede başka bir seviyeye taşımaya şimdiden aday.  
İşte Malazgirt ilçesinin ve bu bölgenin yeni elit mekânı! Açılışına saatler kaldı!

 

ALPARSLAN DİYARI-Çok farklı bir ambiyansa, hissiyata ve lezzetlere sahip olacak ilçenin ve bölgenin yeni trend mekânı Valentino Cafe-Restaurant’ın açılışına saatler kaldı.

 

 

 

Valentino Cafe-Restaurant’ı Malazgirt’te açılması için çaba sarf eden ve Malazgirt’i bölgede ileri seviyeye taşımayı hedefleyen iki genç girişimci, rüya mekân diye tabir edilecek yüzlerce çeşit içecek ve birbirinden lezzetli yemekler sunmaya hazırlanıyor.

 

 

 

TÜRKİYE’NİN ÇOK ÜNLÜ BİR ŞEFİ MALAZGİRT’TE GELECEK

 

 

Sıkı durun Malazgirt halkı! Sizlerin damak zevkine hitap edecek öyle bir şef getirteceğiz ki; inanamayacaksınız! Çok kısa bir zaman içinde ünlü şefimiz Malazgirt’te gelerek, siz değerli Malazgirt halkını birbirinden lezzetli yemekler ile buluşturacak.”

 

 

Biz iki arkadaş olarak, Malazgirt ilçemizde kurduğumuz Valentino Cafe-Restaurant bizlerin geçmişten bugüne gelen tüm tecrübelerimizi ve iş birikimimizi ilçemiz Malazgirt’ti bölgede en üst seviyeye taşımak için kullandık.

 

Kendi birikim ve tecrübemizi yansıtmak ile farklı bir tarzı Malazgirt’te sevdirmek istiyoruz.

 

 

 

 

YÜZLERCE İÇECEK ÇEŞİDİ VE BİR BİRİNDEN LEZZETLİ YEMEKLER OLACAK

  

 

Çok yakında resmi açılışı olacak olan Valentino Cafe-Restaurant’a yüzlerce çeşit içecek ve farklı tatlarda yemekler ile buluşturacağız. Ünlü şefimiz tarafından da Dünyanın farklı mutfaklarına ait farklı lezzetleri huzurlu bir ortamda siz değerli Malazgirt ve bölge halkıyla yeni trend mekanımızda misafir etmekten mutluluk duyarız.”

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

Resmi İlanlar