VARTO Haber Girişi : 15 Haziran 2023 09:39

İstanbul'dan milletvekili seçilen Muşlu isim soluğu Varto'da aldı

İstanbul'dan milletvekili seçilen Muşlu isim soluğu Varto'da aldı
İstanbul 3. bölgeden 28. Dönem Milletvekili seçilen Muş Vartolu Doğan Demir'in ilk işi memleketine gitmek oldu.

 

İstanbul 3. bölgeden 28. Dönem Milletvekili seçilen Muş Vartolu Doğan Demir'in ilk işi memleketine gitmek oldu. Burada anne ve babasının kabrini ziyaret eden Demir ayrıca Seyyid Nesemi'nin kabrini de ziyaret etti. 

                 

Bir dönem Kocaeli'de ikamet eden ve Türkiye genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanlığını yapan Doğan Demir, genel seçimlerde İstanbul 3. bölgeden yarıştı ve CHP listelerinden Meclis'e girdi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı yapan ve eski başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yakın bir isim olan Doğan Demir'in memleketine yaptığı anlamlı ziyaret beğeni topladı.  

 

 

CHP listesinde meclise girdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir kabir ziyaretine, "Yoğun seçim sürecinden sonra ilk işim memlekette gelip beni büyüten bu günlere getiren, haklarını hiç bir zaman ödeyemeyeceğim Annemi ve Babamı ziyaret etmek oldu. Mekanları cennet, ışıklar yoldaşı olsun." notunu düştü.

 

Demir ayrıca Seyyid Nesemi'nin kabrini de ziyaret etti. Demir yaptığı paylaşımda, "Seyyid Nesemi pirime niyaz oldum, ceddine kurban olduğum huzur veriyor, hak dualarımızı kabul etsin." ifadelerine yer verdi.

Resmi İlanlar