MALAZGİRT Haber Girişi : 21 Eylül 2024 12:52

İş İnsanından Çanakkale Şehitlerine anlamlı ziyaret! Muş ve Malazgirtli şehitler unutulmadı

İş İnsanından Çanakkale Şehitlerine anlamlı ziyaret! Muş ve Malazgirtli şehitler unutulmadı
Malazgirtli iş insanı Kazım Yağmur, Çanakkale’de bulunan şehitliği ziyaret ederek, tüm şehitlerin ruhuna dualar okudu. Şehitlikte derin bir saygı duruşu sergileyen Yağmur, özellikle Muş ve Malazgirtli şehitleri de ayrı ayrı ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI - Kazım Yağmur, Çanakkale Şehitliği’ni ziyaretinde, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden şehitlerin anısını onurlandırdı. Ziyareti sırasında, şehitlerin ruhuna Fatiha okuyan Yağmur, Muş ve Malazgirtli şehitlerin kabirlerini de özenle ziyaret etti.

 

Kazım Yağmur, Çanakkale'nin Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin sembolü olduğunu belirterek, "Bu topraklar, milletimizin bağımsızlık aşkını, birlik ve beraberliğini tüm dünyaya gösterdiği yerdir. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Özellikle Muş ve Malazgirtli hemşehrilerimizin bu topraklarda verdiği mücadele bizi gururlandırıyor. Onların hatırasını yaşatmak ve unutmamak bizim en büyük sorumluluğumuz." ifadelerini kullandı.

 

Kazım Yağmur’un anlamlı ziyareti, şehitlerimize olan bağlılığı ve vefa duygusunu bir kez daha gösterirken, bölgedeki halk tarafından da takdirle karşılandı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar