BULANIK Haber Girişi : 23 Ekim 2023 09:51

İnatla bu modeli istiyorlar! Muş’ta Amerikan tıraşına ilgi düştü

İnatla bu modeli istiyorlar! Muş’ta Amerikan tıraşına ilgi düştü
Bombardıman altındaki Gazze’ye destek için Muş’ta ABD’ye tepki yükseliyor. İl genelinde Amerikan tıraşına ilgi hayli düştü. Amerikan tıraşı olanların çoğunun yöneldiği yeni model ise belli oldu.

 

ALPARSLAN DİYARI- İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırıları tepki çekmeye devam ediyor. İsrail’in en büyük destekçisi konumundaki ABD’ye de tepkiler ardı ardına geliyor. Muş ve ilçelerinde görev yapan berberler, saldırıların ardından Amerikan tıraşına ilginin hayli azaldığını paylaştı.

 

 

MUŞ’TA TERCİH SUBAY TIRAŞI OLDU

 

Son günlerde Muş’ta tercihin daha çok subay tıraşından yana olunduğu öğrenildi. Çevre illerden de tepkiler yükseldi. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir berber salonu, ABD'nin desteğiyle İsrail'in Filistin'deki sivillere yönelik düzenlediği saldırılara, 'Amerikan tıraşı' yapmama kararı alarak tepki gösterdi. Berber salonunu işleten Mevlüt Aktan, ABD ve İsrail'e tepkisini 'Salonumuzda Amerikan tıraşı yapmıyoruz' yazısını dükkanın camına asarak ortaya koydu. Aktan, İsrail mallarının tüketilmesine karşı olduğunu da belirtti ve diğer berber arkadaşlarının da bu uygulamaya geçmesini istedi.

 

 

 

Malazgirt’te berber dükkânını işleten Recep Birer ise; işyerimize gelen kişiler artık subay traşı olmak istediklerini söylüyorlar.

 

İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki veren vatandaşlar 'Amerikan traşı' verine 'Subay traşını' tercih ettiğini belirten Recep Birer, "İsrail’in en büyük destekçisi konumundaki ABD’ye de tepkiler göstermek için Malazgirt halkı tıraş modelini değiştirdiğini söyeledi."

 

 

 

Haber: Harun Seçkin

Resmi İlanlar