MALAZGİRT Haber Girişi : 02 Mayıs 2023 20:34

İMSİYAD Derneği Kurucu Başkanı, İş İnsanı Haymana’dan Malazgirt ziyareti

İMSİYAD Derneği Kurucu Başkanı, İş İnsanı Haymana’dan Malazgirt ziyareti
İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Kurucusu,(İMSİYAD) Metin Haymana, Malazgirt ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.
İMSİYAD Derneği Kurucu Başkanı, İş İnsanı Haymana’dan Malazgirt ziyareti

İş İnsanı Metin Haymana, memleketi olan Muş Malazgirt ilçesine gelerek, ata ve babasının diyarına Sıla-i Rahim ziyareti gerçekleştirdi.

Aslen Muş Malazgirtli olan İMSİYAD Dernek Kurucu Başkanı, İş İnsanı Metin Haymana beraberinde İMSİYAD Dernek Kurucu Üyesi, AK Parti Muş Milletvekili Adayı Nur Ahmet Kılıçaslan ile birlikte İlçede ilk olarak esnaf ziyareti yaptıktan sonra Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Tüm Türkiye’deki ve Malazgirtli iş adamlarıyla Malazgirt ilçesini geleceğe taşımak için birlik beraberlik içinde çalışılması gerektiği belirten Belediye Başkanı Cengiz Altın, "İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı, İş İnsanı Metin Haymana kardeşimizin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İş İnsanlarımızın ilçemizi ziyaret etmesi memnuniyet verici. İş İnsanı Metin Haymana hemşerimiz ile Malazgirt ilçemizi cazip bir yatırım merkezi yapmak için çalışmalarımızda bizlere destek olmasını istedik. Özelikle Malazgirtli iş adamlarından tek beklentimiz gelip ilçelerinde iş yerleri açmasıdır. Bizler belediye olarak siz değerli iş adamlarına her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İMSİYAD) Kurucu Başkanı, İş İnsanı Metin Haymana ise, Malazgirt ilçesinde bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek Belediye Başkanı Cengiz Altın’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

 Haymana, “ata baba toprağımız Malazgirt ilçemizde bir dizi temaslarda bulunduk. Esnafımız ziyaret ederek, işleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Malazgirt Belediye Başkanımız Cengiz Altın’ı makamında ziyaret etmek istedik. Muşlu iş insanları olarak ilçemize neler yapabiliriz, nasıl iş imkânları oluşturabiliriz istişaresini yaptık. Başkanımızın Malazgirt’in geleceği için çok güzel plan ve projeleri var. Bizlerde iş insanları olarak üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız. Başkanımıza canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

 

Resmi İlanlar