MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Ekim 2023 11:14

İlk hamle geldi! Malazgirt’te o isim Belediye Başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı…

İlk hamle geldi! Malazgirt’te o isim Belediye Başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı…
Yerel seçimlere aylar kala Malazgirt’te Belediye Başkan adayı olması beklenen o isim  Belediye Başkanlığına adayı olduğunu açıkladı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Türkiye'de en son yerel seçimler, 31 Mart 2019 tarihinde yapılmış ve seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenmişti.

 

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak.

 

Seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

 

Yerel seçimlerin 31 Mart 2024 yılında yapılması beklenirken, Malazgirtli o isimden ilk hamle geldi. Seçimlere aylar kala henüz parti ismini vermeyen Ahmet Kenan Türker adaylığını açıkladı.

 

 

 TÜRKER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

 Alparslandiyarı.com’a yaptığı açıklamalarda 2024 yerel seçimlerde Malazgirt Belediye başkan adayı olacağını söyleyen Ahmet Kenan Türker, " Yerel seçimler için çalışmalarımız başladı. Bilindiği üzere geçen dönem CHP’den belediye başkan adayı olmuştum. Bu önümüzdeki yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağımı çok kısa bir süre içinde açıklayacağım." dedi.

 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar