EĞİTİM Haber Girişi : 29 Mayıs 2024 02:08

İletişim Fakültesinde konuştu: MAUN Rektörü Alican'dan hayat dersi!

İletişim Fakültesinde konuştu: MAUN Rektörü Alican'dan hayat dersi!
MAUN Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, "Öğrenci Buluşmaları" kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Buluşmada Rektör Alican, öğrencilere derslerin önemini vurgularken, aynı zamanda dersler dışında da kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

 

“ÜNİVERSİTE YILLARI ŞEKİLLENDİRECEK”

 

Rektör Alican, seminerlere katılmanın, organizasyon ve planlama becerilerini geliştirmenin önemine dikkat çekerek, öğrencilere yaşam becerilerini geliştirme çağrısında bulundu. Sınav stresi ve zorluklarla başa çıkmak için birlikte hareket etmenin önemini vurgulayan Rektör Alican, üniversite yıllarının ilerideki hayatlarını şekillendireceğini hatırlattı.

 

 

"Bu dönemi, kişiliklerinizi ve geleceğinizi şekillendirecek bir yatırım olarak görün," diyen Alican, gelecekte tüm öğrencileri başarılı ve kendi ayakları üzerinde duran meslek sahipleri olarak görmeyi umduğunu dile getirdi.

 

 

 

Öğrenci buluşmaları programına, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, Genel Sekreter Harun Demir, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kara, akademisyen ve öğrenciler katılım sağladı.

 

 

Öğrencilerin yoğun katılımı ve sorularıyla gerçekleşen buluşma Alican’ın, öğrencilerin tüm sorularını özveriyle yanıtlamasının ardından sona erdi.

 

HABER: SEVDA BALKAYA

 

Muşspor yenildi 2 yıllık saçını kazıttı!

 

Göğsümüzü kabarttı! Muşlu isim A Milli Takım’ın EURO 2024 aday kadrosunda

 

Malazgirt’te taziye yemeği geleneği: Söndürülmesi Gereken Bir Ateş!

 

Resmi İlanlar