MALAZGİRT Haber Girişi : 04 Ocak 2023 15:39

İlçe Başkanı Güvenir 2022 yılını değerlendirdi 

İlçe Başkanı Güvenir 2022 yılını değerlendirdi 

İlçe Başkanı Güvenir 2022 yılını değerlendirdi 

Büyük Birlik Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Bayram Güvenir, gazetemize 2022 yılını değerlendirerek. 2023 yılı için dileklerini dile getirdi.  

Başkan Güvenir, “Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici başkanlığında partimiz ile 2023 yılında tarihi bir seçime de şahitlik edeceğiz. İnşallah genel başkanımızın da belirttiği gibi Cumhur ittifakı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yola devam ettiğimiz bir yıl olması umuduyla.” dedi. 

“Atılımdan Atılıma Koştu” 
Türkiye’nin atılımdan atılıma koştuğunu belirten Başkan Güvenir, “Bugün 2023 yılının ilk günleri içindeyiz. 2022 yılını uğurladık 2023 yılına da hoş geldin diyoruz. Acı, tatlı birçok olayın yaşandığı yoğun bir yıl geçirdik. 2022 yılı özellikle pandeminin etkilerinin azaldığı, normalleştiğimiz, eski günlere döndüğümüz bir yıl oldu. Türkiye atılımdan atılıma koştu. Genel başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin meclis gündemine getirdiği EYT yasa tasarısı çok şükür Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edildi. Bu da parti olarak bizleri hayli memnun etti.” şeklinde konuştu 

“Güzel Gelişmeler Oldu” 
Ülke genelinde çok fazla gelişme olduğunu belirten Güvenir, “Ülke genelinde çok güzel gelişmeler oldu. Türkiye 2022 yılında çok önemli atılımlara imza attı. Yılın son günlerinde sayın cumhurbaşkanımızın açıklamasıyla müjde bekleyen milyonlarca EYT mağduru isteklerine kavuşmuş oldu. Güzel bir yılı bitirme müjdesi oldu. Savunma sanayinde çok büyük adımlar atıldı. Muşspor  bir ilke imza attı Bal. Ligden 3. Lige yükseldi. İnşallah 2023 yılında da başarılarına devam edecektir. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın’la yaptığımız toplantı sonrasında kendisinden şu müjdeyi aldık. Bu yıl içinde inşallah doğalgazda ilçeye gelecektir. İlçemizde yatırım olarak büyük adımlar atıldı. Tekstil Kent, Otogar, Millet Bahçesi ve Gençlik Merkezi ile ilçemiz adına tarihi anlara şahitlik ediyoruz. Böyle güzel yatırımlar ile bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın’a çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı 
 
“Güzel Günlerde Buluşmak Dileğiyle” 

2023 yılında tarihi bir seçime imza atılacağını belirten Güvenir, “İlçemiz Tarih ile özdeşleşmiş bir şehir. Bizler de Sultan Alparslan’ın torunları olarak Büyük Birlik Partisi ve Alperenler çatısı altında birleşerek, ecdadımızın mirasları korumaya gayret edeceğiz. Partimizde üye kayıtlarımız devam ediyor. Çok şükür Sultan Alparslan’ın torunları partilerine yoğun ilgi gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımızı her yıl 26 Ağustos Malazgirt Zaferleri yıldönümlerin de tarihi ilçemizde ağırlıyoruz. 2023 yılı için herkese sağlık diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol bereketli bir yılı olsun. 2023 yılında tarihi bir seçime de şahitlik edeceğiz inşallah Cumhur İttifak ile Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yola devam ettiğimiz bir yıl olması umuduyla bütün hemşerilerimizin yeni yıkını kutluyorum, güzel günlerde buluşmak dileğiyle” şeklinde konuştu. 

 

Resmi İlanlar