MALAZGİRT Haber Girişi : 20 Kasım 2022 10:40

İTO Mecli̇s Üyesi̇ Engi̇n Güven’den Teşekkür Mesajı

İTO Mecli̇s Üyesi̇ Engi̇n Güven’den Teşekkür Mesajı

İTO Mecli̇s Üyesi̇ Engi̇n Güven’den Teşekkür Mesajı

TOBB Eğitim Meclisi üyesi ve İstanbul Rehabilitasyon Merkezleri Derneği (İSREM) Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güven, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde Sağlık Hizmetleri Komitesinde Meclis Üyesi seçilerek özel eğitim sektörüne artık İTO’da da hizmet edeceğini belirterek teşekkür mesajı yayımladı. 
2007’den itibaren Türkiye’nin farklı noktalarında hizmet veren PERA Özel Eğitim Kurumları’nın (Psikolojik Eğitim Rehabilitasyon Akademisi) kurucusu olan Güven, İTO seçimlerinde İSREM adına yarıştı. Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve İSREM Başkanı Engin Güven, başarının yönetim ve üyelerinin olduğunu vurguladı.
İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Güven mesajında şu ifadelere yer verdi: Kıymetli dostlar, gelen talepler üzerine İTO seçimlerine katılma kararı aldık ve seçimlerde İSREM adına yarıştık. Güzel bir seçim dönemi geçirerek zaferle taçlandırdık. Kazandığımız seçimlerde bu başarı birlik ve beraberlik ruhu ile mücadele eden İSREM yönetimi ve üyelerinin başarısıdır. Destek olan, oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederiz. ”dedi. 
“Malazgirtli hemşerilerime selam olsun” 
Aslen Malazgirtli olan İTO seçimlerinde Meclisi üyesi seçilen Engin Güven,”  Malazgirtli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bizleri seçim boyunca yalnız bırakmadılar. Ben buradan tüm Malazgirtli hemşerilerime çok teşekkür ederim.”dedi.

Resmi İlanlar