MUŞ Haber Girişi : 17 Nisan 2024 16:31

HÜDA PAR Muş İl Başkanlığı’ndan suç duyurusu!

HÜDA PAR Muş İl Başkanlığı’ndan suç duyurusu!
HÜDA PAR Muş İl Başkanlığı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde sosyal medyada yayınlanan iddialar ile ilgili Muş Cumhuriyet Başsavcılığında suç duyurusunda bulundu. 

ALPARSLAN DİYARI- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Başkanlığı 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden bir gün önce sosyal medya hesaplarından yayılan ‘seçim çalışmaları yalan, rüşvet ve iftira’ iddialarıyla ilgili Muş Cumhuriyet Başsavcılığında suç durusunda bulundu.  

 

 

HÜDA PAR Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, "31 Mart yerel seçimlerinden bir gün önce şahsım, partim ve partimizin İl Belediye Başkan Adayı Cesim Yılmaz seçim çalışmalarını yalan, rüşvet ve iftiralarla yürüten bazı kötü niyetli çevreler tarafından ağır iftiraya maruz kaldıklarını ifade ederek suç duyurusunda bulunduk" dedi.  

 

 

Çağlayan, “Söz konusu suç fiili nedeniyle Muş halkını kin ve düşmanlığa tahrik eden, şahsıma, Belediye Başkan Adayımıza ve partimize hakaretlerde bulunan, halk nezdinde itibarımızı zedelemeye çalışan, çeşitli iftiralarda bulunan ve sosyal medya üzerinden yalan haber yaymak suretiyle dezenformasyona sebebiyet veren şahıs ve şahıslardan şikâyetçi olduğumuzu bildirmek üzere Muş Cumhuriyet Başsavcılığına başvurumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.” ifadesini kullandı. 

 

 

“BU TÜR AHLAKSIZLIKLAR, ANCAK İTİBARI BU TÜR YOLLARDA ARAYANLARA YAKIŞIR”

 

 

HÜDA PAR Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan konuşmasını şöyle sürdürdü: 

 


“HÜDA PAR olarak halkımıza verdiğimiz güven hamdolsun büyük bir teveccühe dönüşmüştür. Aleyhimizde yapılan iftira ve propagandalarla şahsımız ve partimiz halk nezdinde itibarsızlaştırılmaya, halkımızın partimize yönelik bu teveccühü kırılmaya çalışılmaktadır. ‘Çamur at, tutmazsa da izi kalır’ mantığıyla bize yönelik yapılan bu iftiranın hesabını hukuk önünde elbette soracağız. Bu iftirayı atanların gereken cezayı almaları için tüm hukuki yolları sonuna kadar kullanacağız. Bununla beraber hiç kimsenin hesaptan kurtulamayacağı ve kimsenin kimseye kefil olamayacağı Mahkeme-i Kübra’da, Allah (cc)’ın huzurunda bu müfterilerden davacı olacağımızı hatırlatırız.
Seçim çalışmalarının son günü olan 30 Mart gününün akşamına kadar yaptığımız seçim çalışması, 31 martta seçime girmiş olmamız, seçim günü sandık başında olmamız ve sonuna kadar sandıkları korumamız, ayrıca almış olduğumuz oy, hakkımızda söylenenlerin büyük bir iftira olduğunu ortaya koymuştur. Alacakları birkaç fazla oy uğruna bu tür asılsız iddialar ve ahlaksızca iftiralarla önümüzü kesmek, halkımız nezdinde itibarımızı zedelemek isteyenlere şunu söylemek isterim ki; başaramayacaksınız! Güven ve itibarımızı para, rüşvet ve yolsuzluklarla kazanmadık ki yine bu tür yollarla kaybedelim. Bu tür ahlaksızlıklar, ancak itibarı bu tür yollarda arayanlara yakışır. Yaptıkları iftiralarla zaten kendilerine yakışanı yapmışlar. Yapacak bir şey yok!

 


Yaptığı her işte gayesi sadece Rabbini razı etmek olan HÜDA PAR bu halkın güvenini kazanmıştır elhamdülillah. Yalan ve iftiralarla karanlıkta yol almaya çalışanlara diyoruz ki; “Güneş Balçıkla Sıvanmaz”. Attığınız çamur yüzünüze bulaşacak. HÜDA PAR’ın güneşi doğacak ve doğmaya yakındır. Hiçbir kirli propaganda ve iftira bu gerçeği engelleyemeyecektir.”

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.