MUŞ Haber Girişi : 26 Ocak 2024 16:52

Herkes merakla bekliyor! Yeniden Refah Partisi’nin Muş adayı kim?

Herkes merakla bekliyor! Yeniden Refah Partisi’nin Muş adayı kim?
31 Mart yerel seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisinde Muş Belediye Başkan adayı merak konusu oldu. Yeniden Refah Partisi Muş'ta kimi aday gösterecek? İşte detaylar...

ALPARSLAN DİYARI- Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, Yeniden Refah Partisi’nin Muş’ta belediye başkanı adaylarını belirleme süreci titizlikle devam ediyor.

 

 

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen ve Yeniden Refah Partisi Muş Belediye Başkan Aday adayları Ankara’da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde aday belirleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde toplantının ardından konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, “5 ilçe belediye başkanlığı için isimler netlik kazandı. Önümüzdeki hafta içerisinde ise Muş belediye başkan adayımız kesinleşmiş olacak. Adayların nitelikleri yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı kişiler olması için titiz çalışmalar yürütüyoruz. Bütün adaylarımız kentimizin ihtiyaçları dikkate alınarak titizlikle belirlenecek ve bu süreçte partimizin ‘Milli Görüş’ düşünceleri rehberimiz olacak” dedi.

 

 

Muş’ta AK Parti ve DEM partisinin belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından gözler Yeniden Refah Partisine çevrildi. 31 Mart yerel seçimlerinde rakiplerini zorlaması beklenen Yeniden Refah Partisi Muş Belediye Başkan Adayını 30 Ocak Salı günü açıklanacağı öğrenildi.

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

Resmi İlanlar