EĞİTİM Haber Girişi : 04 Kasım 2023 17:40

"Her Ev Bir Okul" projesi kapsamında 20 Bin Öğrenciye Çalışma Masası ve Kitaplık Dağıtıldı

"Her Ev Bir Okul" projesi Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirildi. Proje kapsamında 20 bin öğrenciye çalışma masası ve kitaplık dağıtıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ''Masalarımızı 14 günün sonunda öğrencilerimize teslim edilmek üzere dağıtımlarına başladık. Hem il merkezinde hem ilçelerinde araçlarımız öğrencilerimizi sevindirmeye başlayacaklar. Öğrencilerimiz, yerde halı üzerinde iki büklüm ya da sehpa üzerinde ders yapmasınlar, evlerinde kendilerine ait birer çalışma masaları ve kitaplıkları, kendilerini özel ve kıymetli hissedecekleri bir alanları olsun istedik. Çünkü onlar gerçekten de bizler için çok kıymetli.

 


"YIL BOYUNCA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE ULAİMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

 

Kayseri, ormanı olmadığı halde mobilya üretiminde Türkiye'de ihracat rekorları kıran bir il. Mobilyanın başkenti olan bir ilde, yaptığımız projeyle, evinde kitaplığı, çalışma masası olmayan öğrenci kalmayacak. 'Her Ev Bir Okul' projesi ile ilk etapta 20 bin öğrencimize çalışma masası ve kitaplık dağıtacağız. İlk etapta belki ulaşamadıklarımız, eksiklerimiz olacak ama yıl boyunca bütün öğrencilerimize ulaşmaya çalışacağız. Bunların birçoğu ev ziyaretleriyle belirlendi. Bu projenin başka bölgelere de yayılacağını ümit ediyoruz.'' dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar