Hayvan Pazarı İşletmesinin Kiralama İşi Bulanık Belediyesi

Hayvan Pazarı İşletmesinin Kiralama İşi

Bulanık Belediyesi

Mülkiyeti Bulanık Belediyesine ait olan ilçemiz Cumhuriyet mahallesi Örenkent yolu  üzerinde 283 ada,17 nolu parselde bulunan Hayvan Pazarı’nın büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının ücretli girişi ile  Kapalı ahır ,Lokanta, Kahvehane işletmesi Belediye Encümeninin 05/05/2017 tarih ve   18  sayılı  Encümen kararı gereği  3 yıllığına kiraya verilmek üzere karar alınmış olup ihale komisyon sıfatı ile Belediye Encümen toplantı salonunda Encümen huzurunda 2886  sayılı D.İ.K' nun 45. maddesine uygun olarak aşağıdaki şartlar dahilinde  olarak açık artırma  teklif usulü ile  3 (üç ) yıllığına kiraya verilecektir.Hayvan Pazarı’nın büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının ücretli girişi ile  Kapalı ahır, Lokanta, Kahvehane işletmesinin     muhammen bedeli:  Aylık  8.750,00 TL den olmak üzere  yıllık  105.000,00 TL   , 3 yıllık  315.000,00 TL olarak belirlenmiştir.

GEÇİCİ  TEMİNAT  % 3  oranında ve 3.150,00 TL dir.

1- İhale; 09 Haziran   2023 Cuma   günü saat ’14: de Belediye Encümen odasında İhale Komisyonu huzurunda  yapılacaktır.

2-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;

a. İhale şartnamesinin satın alındığına ve bedelinin ödendiğine dair makbuz,

b. Geçici teminatın yatırıldığına dair belge/makbuz,

c. Nüfus cüzdanı aslı veya  fotokopisi,

d. Kanuni ikametgâh belgesini (yerleşim yeri belgesi),

e. Tüzel kişilik olması halinde kanıtlayıcı belgeler, (İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi odası sicil kayıt belgesi, meslek odası kaydı)

f. Noter tasdikli imza sirküsü,

g. Belediye Başkanlığına borcu bulunmadığına dair belge,

h. Vekâleten iştirak edilmesi halinde noter tasdikli vekâletname ve imza sirküsü, şirket adına iştirak edilmesi halinde şirketi temsile yetkili olduğuna dair noter tasdikli yetki belgesi, ortak girişim olması halinde ise noter tasdikli ortaklık sözleşmesi,

 ı. İhaleye girecekler, gerekli evraklarını ihale günü saat’inde İhale Komisyonuna teslim edeceklerdir.

3- İş yeri kiralarıyla ilgili KDV dahil her türlü resim, harç ve değer giderler istekliler tarafından ödenir.

4- İhaleye katılmak isteyen talipliler istenilen belgeleriyle birlikte ihale saatinde ihale salonunda hazır bulunacaklardır.

5- Artırmaya girenler, ihale şartnamesi ile bu ilandaki bütün şartları kabul etmiş ve ona göre fiyat teklif etmiş sayılacaklar.

6 -İhale ile ilgili bilgi almak isteyenler için ihale şartnamesi Bulanık  Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü adresinde görülebilir. İhaleye gireceklerin bu işe ait ihale şartnamesini mesai saatleri içerisinde Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden 250,00.- (ikiyüzelliTürk Lirası) TL karşılığında temin edebilirler. İhaleye iştirak edeceklerini ihale evraklarının Mali Hizmetler  Müdürlüğü’nden en geç  09 Haziran 2023 Cuma  günü saat 12.00’ye kadar temin etmeleri gerekmektedir. Belirtilen gün ve saat’ten sonra iştirakçilere ihale evrakları kesinlikle verilmeyecektir.

7-Şartnamenin uygulanmasından doğacak her türlü anlaşmazlıklarda Bulanık  mahkemeleri yetkilidir.

8-Belediyeye borcu olanlar ihaleye katılamazlar.

9-İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

10-İlanda belirtilmeyen maddeler için şartnamedeki hükümler geçerlidir.

  Kamuoyuna ilanen duyurulur.

#ilangovtr                                                                                                                                                                                     Basın No ILN01836350

 

 

İlan Tarihi : 31.05.2023 00:00