MALAZGİRT Haber Girişi : 12 Mart 2024 13:15

Hayırsever Malazgirtli Muhtar yeniden aday

Hayırsever Malazgirtli Muhtar yeniden aday
Malazgirt Saltukgazi Mahallesinin hayırsever Muhtarı İhsan Eren, mahallesinden gelen yoğun istek üzere tekrardan muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç, yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

Saltukgazi Mahallesi Muhtarı İhsan Eren, “Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan ayını en içten dilerimle kutlarım. Ramazan ayımız mübarek olsun inşallah.2019 yılında çıkmış olduğum hizmet yarısında sizlerin büyük desteği ve oy çokluğu ile göreve geldim. İlk aday olduğumda sizlere belirttiğim gibi mahallemize gelen sosyal yardımları eşit bir şekilde dağıtmak için geldiğimi söyledim. Çok şükür bunu yaptık. Beş yıl içerinde gerek mahallemizde olsun gerekte, başka mahallede olan ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar yaptık. Bu yardımların birçoğunu kendi imkânlarım ile yaptım.”dedi.

 

 

 

MAHALLEMİZDE TARIM VE HAYVANCILIK GELİŞTİ! GÖÇ DURDU!

 

Muhtar Eren,” 5 yıldır muhtar olarak görev yapmaktan sizlerin hizmetinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Mahallemizin en büyük sorunlarından biriside ‘Mera’ sorunu idi. Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımızın da destekleri ile işgal edilmiş 16 bin dönün mera arazisini mahallemize kazandırdık. Çok şükür tarım ve hayvancılık arttı. Göçler durdu. Sabırlı, dürüst, çözüm odaklı çalışmalarımızla, tecrübeli olmamızın verdiği kuvvet ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam etmek istiyorum. Bu neden ile siz değerli mahalle halkımızın 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak Mahalli İdareler ve yerel seçimlerinde Muhtar Adayı olarak oylarınıza yeniden talibim.” dedi.

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar