MALAZGİRT Haber Girişi : 11 Haziran 2023 11:32

Hayaldi gerçek oldu! Malazgirt ve Bulanık’ta doğalgaz tesisatı ev ve işyerlerine bir bir döşeniyor

Hayaldi gerçek oldu! Malazgirt ve Bulanık’ta doğalgaz tesisatı ev ve işyerlerine bir bir döşeniyor
Kışın iliklere kadar hissedildiği Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde başlatılan doğal gaz tesisatı döşemesi sürüyor.
Hayaldi gerçek oldu! Malazgirt ve Bulanık’ta doğalgaz tesisatı ev ve işyerlerine bir bir döşeniyor

Muş’a doğal gaz verilmesinin ardından ilçelerde merakla beklenen doğal gaz hasreti de bir bir sona eriyor. Kışın iliklere kadar hissedildiği Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde başlatılan doğal gaz tesisatı döşemesi sürüyor.

 

Malazgirt ve Bulanık’ın doğal gaz hasreti bitiyor. Doğugaz tarafından yapılan ihale sonucu yüklenici firma tarafından 1 ay önce başlatılan 44 kilometrelik boru hattı döşeme çalışmaları, Malazgirt’te okullar bölgesi ve Selçuklu mahallesinde başlatılan kazı çalışmaları sonrasında Ustam Doğalgaz tesisat öncülüğünde evlere ve iş yerlerine de doğalgaz tesisatı döşenmeye başladı.

 

 

 

 

EV VE İŞYERLERİNE BİR BİR DÖŞENİYOR

“Malazgirt’te başlatılan 44 kilometrelik hattın çekilme işlemleri Yüklenici Firma Öz Turan İnşaat Firması tarafından yoğun şekilde devam ediyor” diyen Ustam Doğalgaz Yetkilisi Memduh Usta, "Kentteki yer altı şebeke çalışmalarının 44 kilometrelik kısmında yoğun çalışmalar devam ediyor. Bizde Doğalgaz evlere ve iş yerlerine tesisat çekiminde yetkili firmasıyız. Malazgirt ve Bulanık’ta ev ve iş yerlerine uzman ekimizle tesisat çekmeye başladık. İlçe halkımızın bizleri tercih etmesi, bizleri hayli memnun ediyor. Bizlerde Ustam Doğal olarak ilçe halkına uygun fiyata kaliteli hizmet vermek için tüm ekibimizle hazırız.” dedi.

 

 

DOĞAL GAZ HAYALİ GERÇEK OLDU

Vatandaşlardan Enes Keçeci da Malazgirt’te kışın çok sert geçtiğini, bu nedenle ısınma sorunu yaşadıklarını söyledi. Doğal gazın bu sene sonunda kullanılmasıyla havanın daha temiz olacağını aktaran Keçeci, şöyle konuştu: "Doğal gaz bir nimettir. Böyle bir hizmet buraya geldiği için çok mutluyum. Emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımıza, BOTAŞ'a, bakanımıza, valimize, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın’a yüklenici firmaya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Doğal gaz hayalimiz gerçekleşti."

 

 

İLGİLİ HABERLER: https://www.alparslandiyari.com/malazgirt-te-dogalgaz-calismasi-basladi_1640.html

https://www.alparslandiyari.com/malazgirt-te-ilk-dogalgaz-tesisat-bayisi-acildi_2467.html

https://www.alparslandiyari.com/bulanik-ta-evlere-ve-is-yerlerine-dogalgaz-verilmeye-baslandi_1139.html

 

Resmi İlanlar