MALAZGİRT Haber Girişi : 11 Kasım 2023 09:06

Hayaldi gerçek oldu! Malazgirt’te doğalgaz tesisatı ev ve işyerlerine bir bir döşeniyor

Hayaldi gerçek oldu! Malazgirt’te doğalgaz tesisatı ev ve işyerlerine bir bir döşeniyor
Muş’un Malazgirt ilçesinde kışın iliklere kadar hissedildiği soğuk havalar için başlatılan doğalgaz tesisatı döşemesi sürüyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-Muş ve ilçelerine doğalgaz verilmesinin ardından Malazgirt’te merakla beklenen doğalgaz heyecanına sayılı günler kaldı.

 

 

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ HASRETİ BİTİYOR

 

Doğugaz tarafından yapılan ihale sonucu yüklenici firma tarafından yaklaşık 3 ay önce başlatılan 44 kilometrelik boru hattı döşeme çalışmaları, Malazgirt’te ilçe merkezindeki ev ve işyerlerine döşenmeye devam ediyor.

 

 

EV VE İŞYERLERİNE BİR BİR DÖŞENİYOR

 

“Malazgirt’te başlatılan 44 kilometrelik hattın çekilme işlemleri Yüklenici Firma Öz Turan İnşaat Firması tarafından yoğun şekilde devam ediyor” diyen Ustam Doğalgaz Yetkilisi Memduh Usta, "Kentteki yer altı şebeke çalışmalarının 44 kilometrelik kısmında yoğun çalışmalar devam ediyor. Bizde Doğalgaz evlere ve iş yerlerine tesisat çekiminde yetkili firmasıyız. Malazgirt ve Bulanık’ta ev ve iş yerlerine uzman ekimizle tesisat çekmeye başladık. İlçe halkımızın bizleri tercih etmesi, bizleri hayli memnun ediyor. Bizlerde Ustam Doğal olarak ilçe halkına uygun fiyata kaliteli hizmet vermek için tüm ekibimizle hazırız.” dedi.

 

 

 

DOĞAL GAZ HAYALİ GERÇEK OLDU

 

Vatandaşlardan Ercan Güven de Malazgirt’te kışın çok sert geçtiğini, bu nedenle ısınma sorunu yaşadıklarını söyledi.

 

Doğal gazın bu sene sonunda kullanılmasıyla havanın daha temiz olacağını aktaran Güven, şöyle konuştu: "Doğal gaz bir nimettir. Böyle bir hizmet buraya geldiği için çok mutluyum. Emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımıza, BOTAŞ'a, bakanımıza, valimize, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın’a yüklenici firmaya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Doğal gaz hayalimiz gerçekleşti."

 

 

HABER: İLHAN GÜVENİR

 

 

 

Resmi İlanlar