GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 12:12

Havaların ısınması ile üst yapı çalışmaları başladı

Havaların ısınması ile üst yapı çalışmaları başladı

Muş Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan üst yapı çalışmaları havaların ısınmasıyla kaldığı yerden tekrar başladı.

Muş Belediyesi, havaların ısınmaya başlaması ile geçen yıl başlattığı üstyapı yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek için startı verdi. 

Eski Erzurum Caddesinin devamı olan Muratpaşa Caddesinde söküm yapan ekipler, etap etap projeyi uygulayacak. Mehmet Akif Ersoy Okulu ve Tarihi Muratpaşa Camii mevkiine kadar asfalt ve kaldırım çalışmaları yapılacak. Söküm ve angreaj çalışmalarının yapılmasının ardından ise sıcak asfalt serilecek. 

Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmanın yapıldığı bölgede incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgi aldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Asya, üstyapı yenileme çalışmasının yanı sıra yol işgalleriyle de düzenin sağlanacağını vutgulayarak: “Geçtiğimiz yıl başlattığımız üstyapı çalışmalarını mevsim şartlarının elverişli olması ile kaldığımız yerden defam ettiriyoruz. Eski Erzurum Caddesinin devamı Tuba Cami-Mehmet Akif Ersoy Okulu arasındaki yolun üstyapısını yeniliyoruz. Tarihi Muratpaşa Cami’ne kadar yapılacak yolun en son aşınmasını sererek halkımızın hizmetine sunacağız. Geçtiğimiz yıl başlattığımız üstyapı yenileme çalışmamızda kaldığımız yerden devam ederek çalışmamızın startını verdik. Geçen yıl Eski Erzurum caddemizde yaptığımız çalışmanın devamı olarak, Tuba Camii mevkiinden yukarı doğru gidecek şekilde asfalt ve kaldırım yapılacak. Daha önceki caddelerimizde yaptığımız çalışmalardaki tecrübemizle mahalle sakinlerimize rahatsızlık vermeden etaplar halinde yürütülecek. Altyapı çalışmalarının ardından başlattığımız üstyapı çalışmaları ile caddelerimiz yeni görünümüne kavuşuyor. İstasyon ve Cumhuriyet caddelerimizdeki modern görünüm Hürriyet, Eski Erzurum ve mahalle arlarındaki caddelerimizde de olacaktır. Yenileme çalışmalarının yanı sıra yol işgallerini ve fazla çıkmaları ortadan kaldırarak yolları bir düzene koyuyoruz. Kadim şehrimizin her karışında hizmetlerimiz var. Elimizin değmediği, ayağımızın basmadığı yer yok elhamdülillah. İlk günkü heyecanla halkımızın hizmetindeyiz. Altyapısını yenilediğimiz yolları bir bir yeniliyoruz. Büyük caddelerimizin yanı sıra ara sokaklarımızın da üstyapısını yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Üstyapı yenileme çalışmalarımızın tamamlanması ile vatandaşlarımız ulaşımda daha rahat olacağından dolayı çalışmamızı önemsiyoruz. Etaplar halinde yürüttüğümüz çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını sağlayacağız. Bizler hizmet için girdiğimiz bu yolda, hedeflerimizi tek tek gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Dolayısıyla her tamamlanan çalışmanın sonunda halkımızla birlikte bizde mutlu oluyoruz. Tek gayemiz olan halkımıza hizmeti, en iyi şekilde yapmak bizim en büyük hedeflerimiz arasındadır. Başlatmış olduğumuz çalışmaların ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim başarılı ve güzel bir şekilde tamamlamayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Resmi İlanlar