EĞİTİM Haber Girişi : 11 Eylül 2023 15:42

Hasta yatağında öğrencileri unutmadı! Belediye Başkanı Altın'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Hasta yatağında öğrencileri unutmadı! Belediye Başkanı Altın'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın tedavi gördüğü hastanede Malazgirtli öğrencileri unutmadı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

ALPARSLAN DİYARI-Başkan Altın hasta yatağından yaptığı açıklamada, eğitim ve öğretimin bir ülkenin varoluşu noktasındaki en önemli etken olduğunu belirtti.

 

Başkan Altın yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili öğrencilerimiz hastalığımdan dolayı bu yıl aranızda olamadım. Ama buradan sizlerin sevincine mutluğuna ortak oluyorum. Siz değerli evlatlarımızın alacağı iyi eğitim, güçlü ve büyük Türkiye'nin yarınlarına yapılacak en büyük yatırımdır. Öğretim noktasında önemli kazanımlar elde etmelerini istediğimiz çocuklarımızın; çevre bilinci yüksek, insanlarla iletişimi kuvvetli, nerede nasıl davranacağını ve konuşacağını bilen, alanında uzman, ülke malını koruyan ve ülkesinin çıkarlarını gözeten, tarihini çok iyi bilen, vatansever, ahlaklı ve öz değerlerine bağlı bir nesil olarak yetişmeleri de güçlü toplum anlayışını daha da pekiştirecektir. Eğitim ve öğretim sürecindeki kazanımlarını birleştirebilen çocuklarımız, milletimizin yaşam standardını yükseltecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nı kutluyor, öğrencilerimize, idari kadromuza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar