HASKÖY Haber Girişi : 10 Eylül 2024 14:38

Hasköy’ün Çehresi Belediye Başkanı Orbay ile değişiyor

Hasköy’ün Çehresi Belediye Başkanı Orbay ile değişiyor
Hasköy İlçe halkı, MHP’li Belediye Başkanı Muhlis Orbay'a tam destek veriyor.

ALPARSLAN DİYARI-İlçe genelindeki çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Orbay, “Yapacak daha çok işimiz var, ilçe halkı hizmetin en iyisini hak ediyor” diyerek Hasköy’ü yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Orbay’ın belediye başkanlığı döneminde ilçede yapılan hizmetler, Hasköy’ün çehresini tamamen değiştirdi.

 

 

İLÇENİN KANAYAN YARALARI BİR BİR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

 

Göreve geldikten sonra ilk olarak ilçenin en büyük sorunlarından biri olan yol yapımı çalışmalarına ağırlık veren Muhlis Orbay, Hasköy ile Dağdibi Köyü güzergahındaki yolların yenilenmesine öncelik tanıdı. Bu kapsamda 30 bin metrekare parke taşı döşeyerek ilçenin ulaşım altyapısında farkını ortaya koydu.

 

Ayrıca yıllardır çözüm bekleyen bir diğer sorun olan ilçe merkezindeki seyyar satıcıların düzenlenmesi konusu da Başkan Orbay’ın girişimleriyle çözüme kavuştu. Seyyar satıcıların başka bir güzergaha yönlendirilmesiyle, ilçe merkezinde konaklama ve hareketlilik rahatladı, esnaf ve halkın takdirini kazandı.

 

 

DOĞALGAZ SORUNUNA ÇÖZÜM ARAYIŞI

 

Başkan Orbay, Hasköy’de doğalgaz hizmetini tam olarak sağlayabilmek için imar problemleriyle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Bu sorunların giderilmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını dile getiren Orbay, şunları söyledi:

 

“İlçemizin tamamına doğalgaz verebilmek adına bazı noktalarda imar sorunları yaşıyoruz. Ancak bu sorunları çözerek ilçemizi tamamen doğalgaz altyapısına kavuşturacağız. Böylece çetin geçen kış aylarında halkımız daha rahat bir nefes alacak.”

 

 

 

HİZMETLER VE SOSYAL DESTEKLER SÜRÜYOR

 

Muhlis Orbay’ın başkanlığında Hasköy’de yapılan diğer hizmetler arasında 30 bin metrekare parke taşı döşemesi, ilçe merkezindeki köy dolmuşlarına özel garaj yapımı, halk otobüsü seferlerinin artırılması ve öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti dikkat çekiyor. Ayrıca temizlik çalışmaları da ilçe genelinde titizlikle yürütülüyor.

 

Orbay, ilçede yapılan çalışmalardan halkın memnuniyetini dile getirirken şu ifadeleri kullandı:

 

“Halkımızın taleplerini hızla yerine getiriyoruz. Öğrencilerimize ücretsiz ulaşım sağlıyoruz ve vatandaşlarımıza da düşük ücretlerle hizmet veriyoruz. İlçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için belediyemizin tüm imkanlarını seferber etmiş durumdayız. Hasköy halkı, hizmetin en güzelini hak ediyor ve onlara hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.”

 

 

 

HALKTAN TAM DESTEK

 

Başkan Muhlis Orbay’ın çalışmaları, Hasköy halkı tarafından büyük takdir görüyor. İlçe genelinde yapılan hizmetler ve sosyal destekler, Hasköy’ün sadece bugün değil, gelecekte de daha modern ve yaşanabilir bir ilçe olmasını sağlıyor.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar