HASKÖY Haber Girişi : 08 Ağustos 2023 17:34

Hasköy, okullarıyla kolejleri kıskandırıyor

Hasköy, okullarıyla kolejleri kıskandırıyor
Hasköy Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel ve okul müdürlerinin destekleriyle yürütülen “Okulum Bir Kolej” parolasıyla okulları yenileme çalışmaları yaz tatili boyunca hız kesmeden devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Hasköy ilçesindeki okullar 2023- 2024 eğitim öğretim yılına yenilenerek hazırlanıyor. Yeni yapılacak olan okullar kolejler ile eş değerde. Hasköy Şehit Mehmet Çapar İlkokulu ve Eşmepınar İlkokulu'nda yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

 

 

 

HASKÖY'DE OKULLAR “OKULUM BİR KOLEJ” PROJESİYLE YENİLENIYOR

 

Okulları eğitim öğretim yılına rengârenk boyayarak hazırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, "Hasköy her geçen yıl eğitimde başarı çıtasını daha da yükseltiyor. İlçe tamamında, ilçe müdürlüğümüzün koordineli bir şekilde yönetici ve öğretmenleri planlı görevlendirmesi neticesinde başarı kaçınılmaz oluyor. Akademik başarı konusunda hedefe ulaşılırken okulların fiziki yapıları da iyileştiriliyor. Öğrencilerimizin kolej havasında ve tüm eğitim materyallerinin olduğu bir ortamda eğitimlerini görme gayesi taşımaktayız. Bu vesileyle her fırsatta yenilikçi bir vizyonla daha nice güzellikler oluşturmaya devam edeceğiz. Okullarımızın fiziki olarak da güzel görünmesi için “Okulum Bir Kolej” parolasıyla bu yıl başlattığımız çalışmalar, öğrenci ve velilerimizce de çok beğenilmekte. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

 


Haber: Kader Akçil

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar