SPOR Haber Girişi : 02 Aralık 2023 13:35

Hasköy Okul Sporlarında rekora gidiyor! Liseler arası tenis turnuvasında şampiyon oldular

Hasköy Okul Sporlarında rekora gidiyor! Liseler arası tenis turnuvasında şampiyon oldular
Muş il geneli liseler arası yapılan kort tenisi şampiyonluk turnuvasında Hasköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tüm rakiplerini eleyerek şampiyonluk kupasını aldı. 

ALPARSLAN DİYARI- Hasköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Levent Civelek’in çalıştırdığı ve Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk'ün de okul sporlarına destekleri sayesinde Hasköy spor alanında da rakip tanımaz oldu.

 

 

“İLÇEMİZDE SPORA İLİŞKİN PROJELERİMİZ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI”

 

 

Turnuvalarda kıyasıya mücadele ederek şampiyon oldukların belirten Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk, “İlçemizde Spora ilişkin projelerimiz meyvelerini vermeye başladı. İl Genelinde yapılan okullar arası gençler kategorisi kort tenisi turnuvaları kapsamında yarışan öğrencilerimiz kıyasıya mücadele ederek şampiyon oldular. Güzel çocuklarımızı tebrik ederiz.” dedi. 

 

 

 

 

 

“ZORLU MAÇLARA ÇIKARAK ALNIMIZIN AKIYLA ŞAMPİYON OLDUK.”

 

 

Öğrencilerin birçok alanda yetkin hocalarla farklı branşlarda çocukları sporla tanıştırıp onları yetenekli oldukları branşlara yöneltmeyi amaçladıklarını belirten Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel,  “2023-2024 Eğitim öğretim yılında ilçemiz kaymakamı sayın Mücahit Öztürk başkanlığında oluşturduğumuz spor komisyonuyla güzel bir ekip oluşturduk. Bu ekipte birçok alanda yetkin hocalarla farklı branşlarda çocuklarımızı sporla tanıştırıp onları yetenekli oldukları branşlara yöneltmeyi amaç edinmekteyiz. Bu branşlardan bir tanesi ise kort tenisi.  İlçemiz de bulunan kort sahamızda hafta içi ve hafta sonları da dahil olmak üzere yoğun bir mesai harcayarak hazırlandık Muş ilinde yapılan okullar arası kort Tenisi müsabakalarında zorlu maçlara çıkarak alnımızın akıyla şampiyon olduk. Şimdi ise bölge turnuvasında ilimizi temsil etmek için çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz. Öğrencilerimizi gönülden kutluyorum.  Kaymakamımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. MTAL Beden Eğitimi Öğretmenimiz Levent Civelek başta olmak üzere emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkürler.” şeklinde konuştu. 

 

 

"EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

 

 

Şampiyon olabilmek için yoğun bir çalışma ve emek harcadıklarını belirten Hasköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Levent Civelek, “Öncelikle emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Kızlarımla şampiyon olabilmek için yoğun bir çalışma ve emek harcadık.  Muş ilinde okulumuz Mesleki Teknik ve Anadolu lisesini daha da önemlisi Hasköy'ümüzü gururlandırdık. Başta Kaymakamımız Sayın Mücahit Öztürk'e çok teşekkür ediyorum spora olan bakış açısı ve desteği sayesinde bu gayreti gösterebildik. Ayrıca bize desteklerini esirgemeyen İlçe Milli eğitim müdürümüz Sayın Necdet Bozyel ve okul Müdürümüz Bayram Akdeniz'e teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu. 

 


HABER: KADER AKÇİL

 

 

Resmi İlanlar