HASKÖY Haber Girişi : 24 Ağustos 2023 10:55

Hasköy milli eğitimde güzel şeyler oluyor: Okullar şimdi daha yeni ve daha güzel!

 Hasköy milli eğitimde güzel şeyler oluyor: Okullar şimdi daha yeni ve daha güzel!
Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Gökyazı köyü ilk ve ortaokulu idarecilerin gönüllü yenileme çalışmaları ile eğitim öğretime hazır hale getiriliyor.

ALPARSLAN DİYARI- Hasköy ilçesine bağlı Göyazı köyünde, okul müdürü Kenan Kaygın, müdür yardımcısı Cahit Gürkan ve Osman Kanşıray tarafından eski sıra ve masalar elden geçirilerek, eğitim öğretime hazır hale getirildi. 

 

 

 

 

GÖNÜLLÜ OLARAK MASA VE SIRALARI YENİLEDİLER

 

İlçe genelinde yıpranan ve kırılan sıra masalar okullarda onarılıp, öğrencilerin hizmetine sunuluyor. Bunun en güzel örneği Gökyazı ilk ve ortaokul idarecileri. Okul müdürü Kenan Kaygın, müdür yardımcısı Cahit Gürkan ve Osman Kanşıray’ın gönüllü olarak yaptığı okul masaları ve sıraları takdir topladı.

 

 

 

 

“ÖRNEK OLABİLECEK ÇALIŞMA”

 

Kamu yararı düşünülerek yapılan bu güzel çalışmanın ülke genelindeki okullara örnek olacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, “Okulumuzun öğretmenlerinin bu tarz gönüllü işler ile okullarımızı güzelleştirmeleri beni çok mutlu ediyor. Kendilerine bir kez daha alparslandiyari.com gazetesi aracılığı ile teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Kader Akçil

 

 

 

 

Resmi İlanlar