HASKÖY Haber Girişi : 10 Kasım 2023 08:00

Hasköy’de yaşayanlara müjde! Bin kişi istihdam edilecek…

Hasköy’de yaşayanlara müjde! Bin kişi istihdam edilecek…
Muş’un Hasköy İlçesinde yaklaşık bin kişiye iş istihdamı sağlayacak olan çağrı merkezi inşaatına başlandı. Hasköy’de büyük ölçüde iş istihdamının sağlanması planlanıyor.  

ALPARSLAN DİYARI- Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel’in girişimleriyle, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’in destekleriyle, Pusula Call Center Şirketi Hasköy Sayanlar mahallesinde bin kişilik çağrı merkezi kuruyor.  

 

 

 
Konuyla ilgili www.alparslandiyari.com muhabiri Kader Akçil’e konuşan Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, “Bin kişiye istihdam sağlayacak çağrı merkezi çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Binamızın çalışmaları devam ediyor. İlçemizin kanayan yarası işsizliğe önemli ölçüde katkı sağlayacak çağrı merkezi istihdam alanında büyük bir adımdır. İlçemize istihdam sağlayacak her işverene kapımız sonuna kadar açıktır” dedi. 

 

 

 

 


Karayel, “Belediyeciliği sadece yol, kaldırım yapmak olarak görmüyoruz. Belediyecilik, gönüllere dokunmaktır. Belediyecilik, hayatlara yöne vermektir. Belediyecilik, kentleri imar etmekten ziyade geleceği inşa etmektir, biz bu anlayışla durmadan, yılmadan çalışacağız. Gayret bizden, Tevfik Mevlana’dan, takdir hizmetlerin en güzeline layık Hasköy halkınındır.” ifadelerini kullandı. 

 

"İLÇEMİZİN KANAYAN YARASI İŞSİZLİĞE ÖNEMLİ ÖLÇÜDE KATKI SAĞLAYACAK"

 

İlçemizin kanayan yarası işsizliğe önemli ölçüde katkı sağlayacak çağrı merkezi inşaatı kısa bir sürede faaliyete geçeceğini söyleyen Karayel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bin kişilik Çağrı Merkezi temel atma çalışmaları başladı. İnşaatı hızlı bir şekilde tamamlanarak Hasköy’ümüzün gençlerine istihdam alanı oluşturma esnasında büyük gayretlerimiz neticesinde yapacağımız projeyle işsizlik sorununu önemli ölçüde bitirecek. İlçemize büyük bir gelir kaynağı oluşturacak bu büyük projenin Hasköy’ümüze hayırlı olmasını temenni ederim. Desteklerinden dolayı çok kıymetli Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Şimşek’e ve Pusula Call Center Şirketine ve Üst Düzey Şirket Yöneticisi Muhammet Hafî Erdem’e teşekkür eder, gayretlerini takdir ederim." 

 

Yapımına başlanan çağrı merkezi binasının kısa bir süre içerisinde faaliyete geçeceği öğrenildi.  

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

Resmi İlanlar