MUŞ Haber Girişi : 12 Eylül 2023 10:22

Hasköy’de su sorununa itfaiye ile çözüm bulundu: Mağduriyet son bulacak

Hasköy’de su sorununa itfaiye ile çözüm bulundu: Mağduriyet son bulacak
Hasköy’de su sorunu yaşayan halkın sesine kulak veren Belediye Başkanı Hikmet Karayel, suyun ulaşmadığı yerlere itfaiyelerle su taşıdı. 

ALPARSLAN DİYARI- Aylardır su sorunu ile mücadele edilen Muş’un Hasköy ilçesinde vatandaşlar, belediye başkanından Alparslandiyarı.com aracılığıyla yardım talebinde bulunmuştu. Belediye başkanı Karayel halkın isteklerine kulak verdi, suyun ulaşamadığı yerlere itfaiye ile su taşıdı.

 

 

 

 

İTFAİYE VE SU TANKERLERİYLE EVLERE SU TAŞIYOR

 

Hasköy merkezinden uzak olan evlere su ulaşmasının zor olduğunu ama buna da itfaiye ile geçici bir çözüm bulduğunu ve en yakın zamanda su sorununun çözüme kavuşacağını belirten Belediye Başkanı Karayel, “Bazı civar evlere su ulaşımı olmuyor. Biz de bunun farkındayız. Bu nedenle bu sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Bu süre zarfında halkımızın mağdur olmaması için elimizden geldiğince temiz suyu itfaiye ve su tankerleriyle evlere ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

SU SORUNU YAKINDA ÇÖZÜLECEK

 

Başkan Hikmet Karayel sözlerine şöyle devam etti: “Halkı mağdur etmek gibi bir niyetimiz asla olmadı elimizden geldiğince her dertlerine koşuşturmaya çalışıyoruz. Halkımızın en büyük problemi de su, onu da çözüme kavuşturacağız bu konuda halkımız müsterih olsun.” 

 

Haber: Kader Akçil

 

 

Resmi İlanlar