HASKÖY Haber Girişi : 26 Temmuz 2024 14:05

Hasköy'de İlçe Milli Eğitim Müdürüne çirkin saldırı

Hasköy'de İlçe Milli Eğitim Müdürüne çirkin saldırı
Muş'un Hasköy İlçesinde Şok Saldırı: İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel Yaralandı

ALPARSLAN DİYARI- Muş'un Hasköy ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, önceki yıllarda ücretli öğretmenlik yaptığı iddia edilen U.T. adlı şahsın saldırısına uğradı. Olay, büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

 

ÇEKİÇLE SALDIRI

 

Edinilen bilgilere göre, Hasköy ilçesinde önceki yıllarda ücretli öğretmenlik yapan U.T., İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel'in makam odasına girdi. U.T., odaya girdiği sırada üzerindeki sakladığı çekici çıkararak Bozyel'in başına vurdu.

 

OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

Saldırının ardından kurumda bulunan memurlar hızla odaya koştu, ancak U.T. olay yerinden hızla uzaklaştı. Hemen ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kaçan şahıs, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

 

BOZYEL HASTANEYE KALDIRILDI

 

Sağlık ekipleri, yaralı Necdet Bozyel'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Bozyel'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Bozyel'in sağlık durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi, ancak hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. U.T.'nin saldırıyı neden gerçekleştirdiği ve arka plandaki sebepler araştırılıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hasköy halkı, yaşanan bu saldırının ardından büyük bir üzüntü ve endişe içinde.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar