HASKÖY Haber Girişi : 10 Eylül 2024 15:13

Hasköy Belediye Başkanı Orbay’ın yol hamlesi! Engelli Hamza’nın hayatını kolaylaştırdı

Hasköy Belediye Başkanı Orbay’ın yol hamlesi! Engelli Hamza’nın hayatını kolaylaştırdı
Hasköy'de doğuştan engelli 14 yaşındaki ortaokul 9. sınıf öğrencisi Hamza Akçil, Belediye Başkanı Muhlis Orbay’a teşekkür etti.

 

ALPARSLAN DİYARI- Hamza Akçil, daha önce bozuk olan yollar nedeniyle okula gidip gelirken büyük zorluklar yaşarken, Başkan Orbay'ın ilçede başlattığı yol yapım çalışmaları sayesinde artık bu zorlukları aşmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

 

Hamza Akçil, okul yolunun yenilenmesinden dolayı büyük bir rahatlama yaşadığını ifade etti. “Daha önce yol çok bozuktu, tekerlekli arabamla gidip gelirken çukurlardan geçmekte zorlanıyordum. Ama şimdi yeni yol sayesinde okuluma rahatlıkla gidip geliyorum. Belediye Başkanımıza bu hizmet için çok teşekkür ediyorum,” dedi.

 

Başkan Muhlis Orbay ise yaptığı açıklamada, Hasköy'deki yol sorunlarını çözmenin en büyük önceliklerinden biri olduğunu belirterek, “İlçe halkının rahat ulaşım sağlaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Hamza gibi gençlerimizin hayatını kolaylaştırmak bizi motive eden en büyük unsurlardan biri. Yaptığımız her hizmette halkımızın refahını göz önünde bulundurarak çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

 

 

Hamza Akçil’in yaşamını kolaylaştıran bu yol çalışmaları, Hasköy’de büyük memnuniyetle karşılandı. Belediye Başkanı Orbay’ın, ilçedeki yol sorunlarına çözüm bulmasıyla birlikte, özellikle engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran bu hizmet, Hasköy’de takdir topladı.,

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar