MUŞ Haber Girişi : 27 Ağustos 2024 09:45

Halkbank heyetinden Muş Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret

Halkbank heyetinden Muş Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret
Halkbank heyeti, Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek, bölgedeki ekonomik durum ve iş birliği olanakları üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Ticaret ve Sanayi odasına gerçekleştirilen ziyaret, Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil başkanlığında gerçekleşti. Heyette, Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mihrimah Belma Sekmen, Halkbank Van Bölge Koordinatörü Veysi Büdün, Van Bölge Bireysel Pazarlama Müdürü Özlem Yalçındağ, Muş Şube Müdürü Ahmet Gönel ve Halkbank Bireysel Kredi Şefi İlhan Metin Özdağ da yer aldı.

 

 

SICAK BİR SOHBET OLDU

 

 


Ziyaret sırasında, Muş TSO Başkanı Erdal Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Halkbank heyetini sıcak bir şekilde karşıladı. Görüşmede, bölgenin ekonomik potansiyeli, iş dünyasının ihtiyaçları ve Halkbank’ın bu süreçteki rolü ele alındı. Muş TSO Meclis Başkanı Aydın Çelik ve yönetim kurulu çalışma arkadaşları da toplantıda hazır bulundu.

 

 

MUŞ EKONOMİSİ İÇİN DEĞERLİ ZİYARET

 

 

 

Başkan Erdal Koç, Halkbank heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin Muş'un ekonomik kalkınması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Halkbank ile iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini belirten Koç, ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Halkbank heyetine teşekkür eden Koç, bölge ekonomisinin gelişmesi ve ticaretin canlanması adına kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. 

 

 

Bu ziyaretin, bölge iş dünyası ve Halkbank arasındaki ilişkilerin güçlenmesine önemli katkılar sunması bekleniyor.

 

 


HABER MERKEZİ
 

Resmi İlanlar