SPOR Haber Girişi : 12 Temmuz 2024 09:57

Haldun Bayrak: Varto’nun spor projeleri Türkiye’ye örnek olacak!

Haldun Bayrak: Varto’nun spor projeleri Türkiye’ye örnek olacak!
Yağmur Spor Kulüp Başkanı Haldun Bayrak, Varto İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Aktaş'ı ziyaret etti.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında Varto’daki spor projelerine olan hayranlığını dile getiren Bayrak, ilçede sunulan sportif imkanların ve gençlerin bu faaliyetlere katılımını teşvik eden çalışmaların Türkiye’ye örnek olacağını belirtti.

 

 

Kulüp başkanı Haldun Bayrak, Yağmur Spor’un kız futbol takımı ile gerçekleştirdiği Varto ziyaretinde, İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Aktaş ile birlikte sportif merkezleri gezme fırsatı buldu. Bayrak, “Son derece hijyenik ortamlarda sunulan bu imkanlar, vatandaşlara mükemmel hizmetler sunuluyor. Bu projeler, diğer ilçeler için de model teşkil etmeli” dedi.

 

 

Ayrıca Bayrak, Varto’daki genç kızların futbol oynama arzusu içinde olduğunu belirterek, “Yakın zamanda bu kızlarımızla temaslar kurmaya başlayacağız. Amacımız, tüm ilçeleri ziyaret ederek, genç kızlarımızı yeşil sahalara kanalize etmek” ifadelerini kullandı.

 

Bayrak, Gençlik Spor Müdürü Murat Aktaş’a da bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Kendisi, bir kurum amiri olarak bu konuların içinde olup halka hizmeti önemsemesi gerçekten son derece mutluluk verici. Kendisini yürekten kutluyorum” dedi.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar