MUŞ Haber Girişi : 22 Ekim 2024 10:27

Haberimiz ses getirdi! Bir mutluluğa daha vesile olduk

Haberimiz ses getirdi! Bir mutluluğa daha vesile olduk
MİGDER Başkanı Levent Özmen, Bedensel Engelli Tolga Bozkurt’un tekerlekli sandalye çağrısına yanıt verdi.

ALPARSLAN DİYARI – Muş’ta ayak parmaklarıyla açtığı Muşspor Instagram hesabıyla dikkatleri üzerine çeken bedensel engelli Tolga Bozkurt, geçtiğimiz günlerde Muşlu İşadamları Girişimciler Derneği (MİGDER) Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Levent Özmen’e tekerlekli sandalye talebini iletmişti. Bozkurt’un bu anlamlı çağrısına Alparslan Diyarı Gazetesi aracılığıyla ses veren Özmen, kısa sürede Tolga’ya ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeyi ulaştıracağını belirtti.

 

 

MİGDER Başkanı Levent Özmen, Türkiye’de sayısız bedensel engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulunmuş bir isim olarak, Tolga’nın isteğine kayıtsız kalmadı. Özmen, Bozkurt’un çağrısına “İstediği tekerlekli sandalyeye en kısa sürede kavuşacak” sözleriyle yanıt verdi.

 

 

Tolga Bozkurt, sosyal medya üzerinden MİGDER Başkanı Özmen’e teşekkürlerini ileterek, bu hayırlı gelişmeden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Alparslan Diyarı Gazetesi olarak bu güzel haberi duyurmanın onurunu yaşarken, böylesi anlamlı bir vesileye katkıda bulunmaktan da büyük gurur duyuyoruz.

 

Toplumdaki engelli bireylerin ihtiyaçlarına dikkat çekerek çözüm yolları sunan MİGDER Başkanı Levent Özmen, bir kez daha sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek örnek bir duruş sergiledi.

 

HABER SAMİ DEMİR

Resmi İlanlar