SPOR Haber Girişi : 02 Eylül 2024 08:51

Gurbetçi taraftarlardan Muş Spor'a duygusal destek

Gurbetçi taraftarlardan Muş Spor'a duygusal destek
Almanya’da ikamet eden Muşlu gurbetçi Zafer Ercan Çağlayan, yıllardır süregelen Muş Spor sevgisini duygusal bir çağrı ile bir kez daha dile getirdi. “Başka Muş Spor yok” diyen Çağlayan, memleketi Muş’a ve Muş Spor’a olan bağlılığını vurguladı.

ALPARSLAN DİYARI-Muş Spor’un son yıllarda elde ettiği başarıların kendisini gururlandırdığını belirten Çağlayan, kulüp başkanı Fatih Cengiz ve eski başkan Nevzat Kaya’ya teşekkürlerini sundu. “Bu iki değerli insanın Muş Spor için yaptıkları, biz gurbetçiler için büyük bir mutluluk kaynağı” diyen Çağlayan, Muş halkını takıma destek olmaya davet etti.

 

 

MUŞLULAR HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

 

Çağlayan, Muş halkının ve Muş Spor’un her zaman en iyisini hak ettiğini ifade ederek, “Bugün hepimiz için önemli olan Muş Spor’dur. Kulübe maddi ve manevi destek veren herkese minnettarım” dedi. Muş Spor taraftarı olmasının yanı sıra fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Çağlayan, 2024/2025 futbol sezonunda her iki takım için de başarı dileklerinde bulundu.

 

 

MUŞ SEVGİSİ DÖVMEDE ÖLÜMSÜZLEŞTİ

 

Zafer Ercan Çağlayan’ın Almanya’da doğup büyüyen oğlu Ahmet Berat Çağlayan da Muş’a olan sevgisini boynuna yaptırdığı “49” plaka numarası dövmesiyle ölümsüzleştirdi. Bu jest, baba-oğulun Muş Spor’a olan bağlılıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

TEKNİK DİREKTÖR YAVUZ İNCEDAL’A DESTEK

 

Zafer Ercan Çağlayan, Muş Spor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik direktör Yavuz İncedal ile bir araya geldi. İncedal’ın tecrübesine güvenini dile getiren Çağlayan, “Bu sene o sene demek isteyen, başarıyı sabırsızlıkla bekleyen bir Muş Spor camiası var” diyerek, İncedal’a başarı dileklerini iletti.

 

Bu duygusal destek çağrısı, Muş Spor camiasında büyük yankı uyandırdı ve gurbetçilerin takıma olan sevgisini bir kez daha ortaya koydu.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar