SPOR Haber Girişi : 06 Temmuz 2023 16:44

Güler, LGBT’ye Destek Olmayan Takıma Transfer Oldu!

Güler, LGBT’ye Destek Olmayan Takıma Transfer Oldu!
LGBT'yi desteklemedikleri için UEFA tarafından sert bir yaptırıma maruz kalan İspanya La Liga temsilcisi Real Madrid milli futbolcu Arda Güler’i transfer etti.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in transferi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Avrupa takımlarının radarında olan yıldız oyuncunun yeni adresi belli oldu.  Arda Güler İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu.

 

Real Madrid'e LGBT Cezası Verilmişti

 

18 yaşında süper yeteneği ve gösterdiği performans ile dev kulüplerin dikkatini çeken Arda Güler, tercihini, Haziran ayı içinde birçok Avrupa kulübü, logolarında ve formalarında LGBT'nin sembol haline getirdiği renklere yer vererek desteklerini ilan eden takım karşısında desteklerini açıklamayan Real Madrid’den yana kullandı. LGBT örgütünün sembolü haline gelen gökkuşağı renklerini pek çok kulüp logolarında kullanırken, bu algıya karşı çıkarak UEFA tarafından sert bir yaptırıma maruz kalan Real Madrid’e transfer olan Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'den ayrılan Arda Güler ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak genç oyuncunun Real Madrid'e transferi resmen açıklandı. Konuyla ilgili Fenerbahçe'den KAP açıklaması geldi.

 

FENERBAHÇE'DEN İLK AÇIKLAMA:

 

Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

 

Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

 

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

 

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

 

 

Etiketler : Arda Güler
Resmi İlanlar