MALAZGİRT Haber Girişi : 07 Ağustos 2023 10:11

Geniş heyet tarihi ilçede! AK Parti Malazgirt’te yerel seçim startını verdi

Geniş heyet tarihi ilçede! AK Parti Malazgirt’te yerel seçim startını verdi
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve beraberindeki heyet Malazgirt çıkarması yaptı. Geniş heyetin tarihi ilçeye gelmesi AK Parti’nin yerel seçim startını vermesi olarak yorumlandı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Muş İl Koordinatörü, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Muş İl Başkanı Melik Emre ve Muş İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malazgirt ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, tarihi Malazgirt ilçesinde için yürütülen çaolışmalar hakkında istişarede bulundu.

 

AK PARTİ GENİŞ KATILIM SAĞLAYACAK

 

“İl Koordinatörü olarak Malazgirt ilçesinin kalkınması, daha da gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız” diyen Vekil Çalkın, “Tarihi Malazgirt ilçesinde bulunmaktan son derece mutluyum.” dedi. Daha sonra AK Parti ilçe başkanlık binasında İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililer ile buluşan Vekil Çalkın, “Malazgirt Zaferi’nin 952. Yıl dönümü etkinliklerine AK Parti olarak tüm birimlerimizle katılım göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Muş İl Başkanı Melik Emre ise, “Allah Malazgirt’imiz için güzel hizmetler yapmayı nasip buyursun” diye konuştu. Malazgirt ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Muş İl Koordinatörü, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, ilçeden ayrıldı.

 

Haber: İlhan Güvenir

Resmi İlanlar