MUŞ Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 08:49

Gençlik ve Spor İl Müdürü Taşdemir Muş’ta görev yapan yerel ve ulusal kanal temsilcilerini kabul etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Taşdemir Muş’ta görev yapan yerel ve ulusal kanal temsilcilerini kabul etti
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ildeki bazı yerel ve ulusal kanal temsilcilerini kabul etti.

ALPARSLAN DİYARI- Makamında gazetecilerle bir araya gelerek gazetecilerin bayramını kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, açıklamalarında 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ildeki aktif basın mensuplarımıza başarılar diliyorum dedi.

 

Taşdemir,” Muş’umuzun gelişip daha da kalkınması hususunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalara destek verme noktasında önemli görevler üstlenen yerel basınımız başta olmak üzere gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı temenni ediyorum.” dedi.

 

Ziyarette kurum hizmetlerine de değinen Taşdemir, Muş’un civar illere göre tesis bakımından açık ara önde olduğuna dikkat çekerek, gençlik hizmetlerin gelişmesi ve yaygınlaşması bakımından bizler merkez ve tüm ilçelerimiz dahil iyi noktadayız. Çalışmalarımız yaygın şekilde devam etmekte. Kurum hizmetlerimizin yanı sıra Muş sporunda ihtiyacı önemli derecede hissedilen tek çatı altındaki kalıcı bir tesisle buluşması, konaklama spor sahaları ve stadyum olarak aynı sınırlar içerisinde yer almasına yönelik Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünün katkılarıyla bu projemizin yapım çalışmalarına başlıyoruz. Projemizin hayata geçirilmesi bakımından sayın Valimiz Avni Çakır’ın destekleri ile Şehir stadyumu civarındaki belirlediğimiz proje noktalarında çalışmalarımıza başlayacağız diye.” konuştu.

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir ziyarettin ardından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla katılımcı heyete günün anısına çeşitli hediyeler etti.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar