HASKÖY Haber Girişi : 05 Aralık 2023 14:30

Geleceğin sporcuları Muş'ta yetişecek! 

Geleceğin sporcuları Muş'ta yetişecek! 
Muş'un Hasköy ilçesinde yapımı tamamlanan ve şehrin spor yaşamına büyük katkı sunacak olan komplekste, geleceğin başarılı sporcuları en güzel imkânlarla yetişecek!

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gençlik ve Spor İl müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bakanlıklarının desteğiyle il merkezi başta olmak üzere bütün ilçelerde spor tesisleri, statlar, gençlik merkezleri ve yüzme havuzları yaparak gençlerin hizmetine sundukları ifade edildi.

 

 

 

 

“BURADA YETİŞTİRİLECEK MİLLİ SPORCULAR, İLİMİZİN VE ÜLKEMİZİN SPORUNA KATKI SUNACAKLAR”

 

Hasköy ilçesine yapılan spor salonu ve gençlik merkezinin tefrişatlarının tamamlandığını ifade edilen açıklamada, "Buraya personel görevlendirmelerini de yaptık. İlçemizde nizami ölçülerde yapılan sentetik sahamız sporun alt yapısına hizmet etmektedir. Birçok amatör spor kulübümüz de buradan istifade etmektedir. Spor salonumuz da voleybol, basketbol, badminton, güreş, tekvando, karate, boks gibi birçok branşa ev sahipliği yapmaktadır. Burada yetiştirilecek milli sporcular, ilimizin ve ülkemizin sporuna katkı sunmaktadır." denildi. 

 

 

 

 

“SPORA ARA VERMEDEN DEVAM EDEBİLİYORLAR”

 

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlik merkezinde açtıkları bağlama, gitar, resim, ebru, ahşap boyama, oymacılık gibi birçok kursta gençlere yönelik etkinlikler düzenlediklerini ifade ettiler. 

 

 

 

Voleybol antrenörü Aynur Bahşi, "Devletimizin sağladığı spor salonunda faaliyetlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Çok sayıda öğrencimiz var. Onlar da çok mutlu ve spora ara vermeden devam edebiliyorlar. Bu imkânı sağlayan devletimize teşekkür ediyorum. Buranın açılmasıyla haftanın 5 günü etkinliklerimizi yaparak öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz." dedi. 

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar