SPOR Haber Girişi : 27 Haziran 2023 22:53

Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu: Tarihin en başarılı teknik adamı geri dönüyor

Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu: Tarihin en başarılı teknik adamı geri dönüyor
Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik adam arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe hoca arayışında mutlu sona ulaştı.



Gelecek sezon sarı-lacivertli ekibin başında olacak teknik adam büyük oranda belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin Kurban Bayramı sonrasında resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

 

İzmir'de oynana Türkiye Kupası final karşılaşması sonrasında Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, yeni teknik adamını resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti. Ali Koç'un takımı camianın içinden yetişmiş bir isme emanet edeceklerini açıklamasının ardından sarı-lacivertli ekibin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu oldu. Kanarya'nın yeni teknik adamı büyük oranda belli oldu.

 

İzmir'de Başakşehir ile oynadığı Türkiye Kupası final karşılaşması sonrasında Jorge Jesus ile vedalaşarak yeni teknik adam arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de yeni hoca belli oldu.

FENERBAHÇE TARİHİNİN EN BAŞARILI İSMİ TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK


NTV Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve yönetimin İsmail Kartal'a daha yakın olduğu iddia ediliyor.

 

Bu iddia sonrasında Süper Lig'de Fenerbahçe’yi en az 15 maçta çalıştıran yerli hocalar arasında en yüksek puan ortalamasına sahip isim olarak Fenerbahçe'nin tarihine geçen İsmail Kartal'ın gelecek sezon sarı-lacivertli ekibin başında yer alması bekleniyor.

 

Fenerbahçe teknik direktörlüğü sürecinde 52 maça çıkan Kartal, bu karşılaşmalarda 34 galibiyet, 13 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 115 puan toplayan ve maç başına 2,21 puan ortalaması yakalayan Kartal, böylece Fenerbahçe tarihinin en yüksek puan ortalamasına sahip yerli teknik direktörü olmuştu.
 

Resmi İlanlar