SPOR Haber Girişi : 02 Haziran 2024 00:24

Fenerbahçe’den Muşlu taraftarları sevindiren paylaşım!

Fenerbahçe’den Muşlu taraftarları sevindiren paylaşım!
Fenerbahçe'nin Mourinho hamlesi Muş'ta da coşku oluşturdu. Mourinho’nun açıklanmasının ardından Muşlu taraftarlar sevince boğuldu. Mourinho’nun adını duyan Muşlular büyük sevinç gösterisi yaptı…

ALPARSLAN DİYARI- Portekizli teknik direktör José Mourinho'nun Fenerbahçe'ye transferinin ardından Muş'taki Fenerbahçe taraftarları da büyük bir sevinç yaşadı. Mourinho'nun adını duyan Muşlular, sosyal medyada ve sokaklarda coşkulu kutlamalar yaptı.

 

Fenerbahçe'nin Mourinho ile anlaşma sağladığı ve teknik direktörün İstanbul'a geleceği haberi Muş'ta da büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, Mourinho'nun imza töreni için Kadıköy'e gideceklerini ve bu tarihi ana tanıklık edeceklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

"KADIKÖY'DE BULUŞUYORUZ"

 

Fenerbahçe'nin Mourinho ile anlaşması, sadece İstanbul'da değil, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Muş'ta da büyük bir heyecan oluşturdu.  Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda Jose Mourinho, taraftarlara seslendi. İlk mesajında, "Merhaba Fenerbahçeliler. Kadıköy'de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım." İfadelerine yer verdi.

 

MUŞLU TARAFTARLARI SEVİNDİRDİ

 

Muş’ta çok sayıda Fenerbahçe taraftarı resmi açıklamayla birlikte sosyal medyadan paylaşım yaptı. Muş'ta birçok Fenerbahçe taraftarı, Mourinho'nun takıma katılmasının önemli bir başarı olduğunu ve Fenerbahçe'nin yeni sezonda büyük başarılara imza atacağına inandıklarını dile getirdi. Taraftarlar, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye getireceği tecrübe ve vizyonun takıma büyük katkı sağlayacağına emin.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar