SPOR Haber Girişi : 18 Mayıs 2023 18:28

Fenerbahçe'de Trabzonspor derbisine saatler kala karar!

Fenerbahçe'de Trabzonspor derbisine saatler kala karar!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ederken, Fenerbahçe 34. haftanın kritik mücadelesinde sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Zorlu mücadeleden mutlak 3 puan çıkarmak isteyen Sarı-Lacivertliler'de karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala beklenmedik bir karar geldi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Fenerbahçe kritik mücadelede Karadeniz ekibi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışı için oldukça büyük bir öneme sahip olan karşılaşmada 3 puandan başka çaresi olmayan Sarı-Lacivertliler taraftar desteğini arkasına alarak 3 puanı kapmayı ve şampiyonluk şansını kalan haftalara taşımanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor'da ise yeni hocası Nenad Bjelica yönetiminde ilk derbi zaferini kazanmayı amaçlıyor.

Tüm bunlar yaşanırken maça saatler kala Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertliler'de milli futbolcu Serdar Aziz, teknik heyet kararıyla bu akşam oynanacak olan Trabzonspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Tecrübeli futbolcu, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un verdiği karar doğrultusunda bu kritik mücadelede forma giyemeyecek.

Resmi İlanlar