MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 19:47

Ezeli rakiplerin final maçında gülen taraf ezici skorla 1071 Malazgirtspor oldu

Ezeli rakiplerin final maçında gülen taraf ezici skorla 1071 Malazgirtspor oldu
Malazgirt Zaferi’nin 952. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zafer Kupası Futbol Turnuvası'nın galibi final maçını 4-0’lık net sporla kazanan 1071 Malazgirtspor oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Zaferi’nin 952. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zafer Kupası finali bugün saat 17.00’da Malazgirt şehir stadında oynandı. Finale kalan 1071 Malazgirtspor ile ezeli rakibi Ahlatspor nefes kesen bir müsabakanın ardından maçı 4-0’la kazanan 1071 Malazgirtspor Zafer Kupasının sahibi oldu.

 

FİNALE NASIL GELDİLER?

 

Zafer Kupası Turnuvası 22 Ağustos’ta 1071 Malazgirtspor ile Bulanık Bilicanspor arasında yapıldı. Maçı 2-0 kazanan 1071 Malazgirtspor finale kaldı. İkinci maçlar ise 23 Ağustos’ta Ahlatspor ve Adilcevazspor arasında oynandı. Maçı 3-1 kazanan Ahlatspor finalde 1071 Malazgirtspor’un rakibi olmuştu.

 

NEFES KESEN MAÇTA GÜLEN TARAF EV SAHİBİ 1071 MALAZGİRTSPOR OLDU

 

1071 Malazgirtspor ile Ahlatspor’un nefes kesen maçın sonunda iki takım centilmence hareket ederek, Malazgirt Zaferi’nin 952. Yıldönümünü birlikte kutladılar. Final maçında oynayan iki takımım kupalarını Belediye Başkanı Cengiz Altın takdim etti.

 

Başkan Cengiz Altın yaptığı açıklamada, "Her iki kulüpte bizim kulübümüz. Ahlat Malazgirt kardeş takımlardır. Centilmence, çok güzel bir karşılaşma oldu. Ben her iki takımızı da kutluyorum." dedi.

 
Şampiyon takımın teknik direktörü İsmail Türeli ise, "Çok centilmence bir müsabaka oldu. Ben rakibimiz ve ayrıca kardeşimiz olan Ahlatspor’a gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Zafer Kupasını biz kazandık. Bu turnuvanın yapılmasına vesile olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.

 

 

Tören çektirilen hatıra fotofrafının ardından sona erdi.
 
 
Haber: İlhan Güvenir

Resmi İlanlar