SPOR Haber Girişi : 05 Ekim 2024 16:45

Evinde krallığını ilan etti: Muşspor’dan namağlup zafer!

Evinde krallığını ilan etti: Muşspor’dan namağlup zafer!
Muşspor, evinde konuk ettiği Kırşehir FSK’yı Ahmet Taha’nın attığı golle 1-0 mağlup ederek, hem yenilmezlik serisini hem de namağlup unvanını korumaya devam etti. 

ALPARSLAN DİYARI- Taraftar desteğiyle birlikte adeta rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Muşspor, evinde bir başka oynuyor.

 

 

 

 

Ahmet Taha’nın attığı kritik golle galip gelen Muşspor, seyircisinin desteğini arkasına alarak mücadele boyunca etkili bir oyun sergiledi. Kırşehir FSK karşısında sahada istekli ve organize bir performans sergileyen Muşspor, bu galibiyetle evindeki üstünlüğünü bir kez daha kanıtladı.

 

 


TARAFTARIYLA BİR BAŞKA…

 

 

 

 

Muşspor taraftarı ise bu zorlu mücadelede takımlarına büyük bir enerji kattı. Muş Valisi Avni Çakır ve kurum amirleri de Muşspor'u desteklemek için tribünde maçı canlı izlediler. Karşılaşma boyunca coşkulu tezahüratlarla takımını destekleyen taraftarlar, tribünde bir başka atmosfer yaratarak sahadaki oyunculara moral verdi. Özellikle iç sahadaki bu performans, Muşspor’un ligin üst sıralarındaki iddiasını güçlendirmeye devam ediyor.

 

 

 

 

Muşspor, bu galibiyetle hem taraftarını mutlu etti hem de rakiplerine gözdağı verdi. Ligdeki güçlü gidişatını sürdüren takım, bir sonraki karşılaşmaya da büyük bir moralle hazırlanıyor.

 

 

 

MAÇTAN DETAYLAR...

 

İLK 11’LER

 

MUŞSPOR

 

İLKER GÜNAY, M. FATİH YILDIRIM,İLKER GÜNASLAN, SAFA ALİ MEMNUN, YUSUF YILDIRIM, EBU SIDDIK ÇELİK, CEM ÇELİK, AKIN AKMAN, HALİL YILMAZ, TAHA AHMET BALSU, NOYAN ÖZ.

 

 

 

KIRŞEHİR FSK

 

GÖKHAN KÖSTERELİ, ÖMER ŞAHİN, ÖMER FARUK AYDEMİR, EGEMEN PEHLİVAN, Y. EMRE KARAKAYA, CAN MORGÜL, MUZAFFER KAHRIMAN, A. CAN ARIK, OKAN SARI, EMİR CAN SAYAR, MEHMET BAĞLI.

 

 

CANLI ANLATIM

 

 

"İLK YARI"

 

DK:12 GOL-MUŞSPOR: TAHA AHMET BALSU (1-0)

 

DK:24 SARI KART (KIRŞEHİR FSK): ÖMER ŞAHİN

 

DK:81 SARI KART (KIRŞEHİR FSK):  ÖMER FARUK AYDEMİR

 

 

KARŞILAŞMADA İLK YARI 12. DAKİKADA TAHA  AHMET BALLISU'NUN ATTIĞI GOLLE MUŞSPOR'UN 1-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI.

 

 

"İKİNCİ YARI"

 

DK:31 SARI KART (KIRŞEHİR FSK): HÜSEYİN CAN ÖZTÜRK

 

 


SEVDA BALKAYA
 

Resmi İlanlar