MUŞ Haber Girişi : 20 Ekim 2024 02:11

Espressolab, Anadolu'da Büyümeye Devam Ediyor: Yeni Mağaza Muş'ta Açılıyor!

Espressolab, Anadolu'da Büyümeye Devam Ediyor: Yeni Mağaza Muş'ta Açılıyor!
Yerli kahve markası Espressolab, kahve deneyim merkezi olacak Espressolab Muş’u yakında Muş’ta açacak.

ALPARSLAN DİYARI-Türkiye'nin en yenilikçi kahve zinciri, toplam 285 mağazaya ulaşan Espressolab, yakında Muş'ta yeni bir mağaza açmayı planlıyor. Ülke genelinde 40 şehirde mağazaları bulunan Espressolab, özellikle Anadolu'da gerçekleştirdiği genişleme ile Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında kahve tutkunlarına kaliteli deneyimler sunmayı hedefliyor.
 


2014 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ilk mağazasını açan Espressolab, 10. yılını geride bırakırken, sadece büyük şehirlerde değil, Sivas, Kastamonu, Gaziantep, Diyarbakır gibi birçok ilde toplamda 40 ildeki mağazalarıyla her gün binlerce misafir ağırlıyor.

 

 

Muş’taki yeni mağazasıyla birlikte ülke genelinde 223, dünya genelinde toplamda ise 285 mağazaya ulaşan Espressolab, Anadolu’nun kahve kültürüne katkıda bulunarak kahve tutkunlarını nitelikli kahve ile buluşturmayı sürdürüyor.


 
Espressolab, Muş’ta açtığı yeni mağazasıyla hem mimari estetiği hem de sosyal bir buluşma alanı oluşturmayı hedefliyor. Modern tasarımı ve rahat oturma düzeniyle dikkat çeken bu mekan, gençlerin keyifli vakit geçirebileceği bir sosyal alan sunuyor. Göz alıcı detaylarla zenginleştirilmiş iç mekan, aynı zamanda sıcak bir atmosfer yaratıyor.

 

Espressolab, nitelikli kahve deneyimini ve günlük taze olarak üretilen bakery ürünleriyle, dostlarınızla paylaşabileceğiniz, sohbetlerin ve anıların biriktirilebileceği bir ortam sunarak Muş'taki sosyal yaşamı da canlandırmayı amaçlıyor.

 

SAMİ DEMİR

Resmi İlanlar